Βάσω Κολλιδά: Πώς να είσαι δροσερή και όμορφη από το πρωί μέχρι το βράδυ τώρα το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε στις

Η Βάσω Κολλιδά μέσα από την  beauty στήλη της στο five minute mum μας δίνει συμβουλές για να είμαστε όμορφες και δροσερές τώρα το καλοκαίρι.

" Γεια σας κορίτσια!  Το καλοκαίρι  είναι εδώ και όλες μας ετοιμαζόμαστε για καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα  αγαπημένα μας ρούχα , αξεσουάρ και προιόντα.


Στο σημερινό βίντεο θα σας δείξω πώς μπορείτε να δείχνετε όμορφες και δροσερές από το πρωί μέχρι το βράδυ με μερικές απλές κινήσεις τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας αλλά και κατά την διάρκεια των διακοπών σας .

Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση και τα κατάλληλα προιόντα ( πλάνο προιόντων όλης της σειράς)

Έτοιμες;;; Ξεκινάμε

Συνήθως επιλέγω ένα λευκό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Για ένα πρωινό outfitτο συνδυάζω με σαγιονάρες και με μια ψάθινη τσάντα ή με sneakers.

Tαυτόχρονα έχω πάντα στην τσάντα μου  αυτό το μαγικό λάδι που φαντάζομαι ότι όλες το ξέρετε και όλες μας έχει ξετρελλάνει . Πρόκειται για το ξηρό λάδι, το dry oilτης Nuxe  το οποίο βγαίνει και ενισχυμένο  για  πολύ ξηρές επιδερμίδες όπως την δική μου ( πλάνο προιόντων)

Πώς το χρησιμοποιώ.. Με πάρα πολλούς τρόπους

Το βάζω συνήθως στο πρόσωπο μου μιας και μου χαρίζει ενυδάτωση και προστασία αλλά και στα μαλλιά ...γιατί  το πρωινό μου lookμπορεί να γίνει ακόμη πιο καλοκαιρινό με ένα απόλυτα καλοκαιρινό χτένισμα σε βρεγμένα μαλλιά .

Χρησιμοποιείς μερικές σταγόνες , το απλώνεις με τα χέρια και να έχεις ένα wetlookπου θα σε κάνεις να νιώθεις οτι μόλις έχεις βγεί από το ντούζ.

Το λαδάκι σου, λίγη μάσκαρα, ρουζ και είσαι έτοιμη.

Η σχεδόν έτοιμη..

Γιατί για εμένα η μυρωδιά που αφήνει μια γυναίκα στο πέρασμά της είναι το Α και Ω  της θηλυκότητας της

Το ξηρό λάδι με νέο άρωμα FLORAL είναι το νέο μου απόκτημα από τη σειρά Nuxe που με έχει ξετρελλάνει και το έχω πάντα μαζί μου…

Είναι φρέσκο, ντελικάτο και μου ταιριάζει απόλυτα… Μου αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας με μυρωδιες από grapefruit,magnolia, musk.

Ψεκάζομαι με το νέο λάδι με άρωμα  της Νuxe και είμαι  έτοιμη για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.. Φυσικά και το ανανεώνω σε τακτά χρονικά διαστήματα ( Πλάνα από τη χρήση)

Και τέλος φτάνουμε σε ένα πιο βραδινό outfit..

Και εδώ τα πράγματα είναι απλά..

Με ένα σούπερ σκουλαρίκι, αλλαγή παπουτσιών , συνήθως φοράω σανδάλια , ένα μικρό τσαντάκι και ένα τζην μπουφάν στους ώμους  δημιουργείς το lookπου θέλεις με το λευκό σου φόρεμα...

Και για να το απογειώσεις σου έχω το σούπερ dryoilπου ιριδίζει .. Δεν υπάρχει αυτό το λάδι!!!! Το έχω λατρέψει!!!!!!

Κοιτάξτε πόσο υπέροχη δείχνει την επιδερμίδα !!!

Έχει ιριδίζουσες πέρλες, χαρίζει χρυσαφένια λάμψη όπως βλέπετε και  ιδανικό για το καλοκαίρι

Μάλιστα και σας έχω και ένα εξαιρετικό  tip. Mπορείτε να αναμίξτε το ιριδίζον λάδι με το αγαπημένο σας γαλάκτωμα σώματος ή με το foundation σας, και χαρίστε στην επιδερμίδα σας επιπλέον λάμψη, θρέψη και ενυδάτωση

Και για το τέλος σας κράτησα και κάποια extratipsμε τα αγαπημένα σου λαδάκια της Nuxe που ξέρω ότι θα σου φανούν χρήσιμα

Για το σώμα

Έχεις σκεφτεί να αναμείξεις το λαδάκι με το αφρόλουτρο σου; Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις. Δεν θα έχεις δεί το δέρμα σου πιο απαλό.

Για το πρόσωπο

To χρησιμοποιώ αντί για κρέμα νύχτας το βράδυ γιατί θρέφει και χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία.

Για τα μαλλιά

Χρησιμοποίησε το στα μαλλιά σαν μάσκα. Βάλε λίγες σταγόνες σε όλο το κεφάλι πριν κοιμηθεί και το πρωί το ξεβγάζεις..

Και καλό καλοκαίρι "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags:

video

tags:

video