Αννίτα Ναθαναήλ: «Ο άνδρας μου, ήταν πάντα ερωτευμένος με τις κόρες μας και τη δουλειά του. Αισθάνθηκα ότι με παραμελεί»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τον γάμο της, τις κόρες της και την γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα της στην τηλεόραση είπε ότι «ήμουν αλεξιπτωτίστρια. Μεταπήδησα από το μάρκετιγνκ στην παρουσίαση. Ήταν διαφορετικά τότε τα πράγματα, μεταπήδησα στη συνέχεια στον ΑΝΤ1, δεν βίωσα όλες αυτές τις καταστάσεις που βιώνουν τα νέα πρόσωπα που υπάρχει ένα κακοποιητικό  ή πιεστικό στοιχείο».


Με τον σύζυγό της γνωρίστηκε μέσω του Αντώνη Βλοντάκη. «Ο Κρις είναι παίκτης του πόλο – ερχόταν στην Ελλάδα και έπαιζε σε αγώνες».

«O Κρις είναι ερωτευμένος με τις κόρες μας και τη δουλειά του, εγώ ήμουν πάντα στην τρίτη μοίρα. Πάρα πολλές φορές αισθάνθηκα ότι με παραμελεί, του έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα πάω να φλερτάρω και δεν τον ακουμπούσε» είπε.

Απόλυτα ειλικρινής, η Αννίτα Ναθαναηλ ανέφερε, ότι από τις κόρες της έχει νιώσει ανταγωνισμό.

«Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό από τις κόρες μου σε εμένα και το διαχειρίζομαι όσο πιο ήρεμα μπορώ, άλλες φορές εκφράζεται ανοιχτά άλλες όχι».

Αναφέρθηκε ακόμη και στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την επιθυμία που ένιωσε για να της προσφέρει τη βοήθειά της.