Ίνα Ταράντου: Λείπω από το σπίτι 6 με 12 μέρες - Όσο μεγάλα κι αν είναι τα παιδιά αισθάνομαι τύψεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Ήξερα πάντα ότι ήθελα να γίνω μάνα» εξομολογήθηκε η Ίνα Ταράντου, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Και μάλιστα ήθελα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο εκείνη την εποχή και κύλησε πολύ ωραία η δημιουργία της οικογένειας» πρόσθεσε.


Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Ίνα Ταράντου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η δουλειά της με τα ταξίδια που κάνει αλλά και το πώς το αντιμετωπίζουν αυτό τα παιδιά της.

«Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας όλο αυτό, γιατί όσο μεγάλα και αν είναι τα παιδιά, γιατί τώρα είναι 17 και 15, η μαμά αισθάνεται τύψεις. Αισθάνεται αυτό το ενοχικό. Ξέρω ότι τα παιδιά μου μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν με χρειάζονται τόσο πολύ. Παρ’ όλα αυτά εγώ έχω ακόμη τις ίδιες ανησυχίες. Λείπω από το σπίτι 6 με 12 μέρες τον μήνα λόγω της δουλειάς», είπε.

«Πάω σούπερ μάρκετ, σκέφτομαι τι τους αρέσει και γεμίζω το ψυγείο με πάρα πολλά πράγματα, που μπορούν να μαγειρέψουν μόνα τους. Ιδίως στον γιο μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρεύει. Είναι ανεξάρτητα. Ξέρω ότι τους αρέσει να μένουν μόνα τους. Δηλαδή έχει φτάσει η κατάσταση να μου λένε: "ωω μωρέ γύρισες, τόσο λίγο ήταν το ταξίδι; Πότε θα ξαναφύγεις"».

Η Ίνα Ταράντου μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια στην Κέρκυρα, και το μανάβικο που διατηρούσε ο πατέρας της, αλλά και για την είσοδο της στη δημοσιογραφία.