Ψώνια με τη μαμά ή τη γιαγιά;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ψώνια με τη μαμά VS με τη γιαγιά! Ή αλλιώς όταν έχεις βάλει σε μια σειρά τα παιδιά σου και η γιαγιά έρχεται να στα κακομάθει

Μπαίνεις στο Πλαίσιο να αγοράσεις κλιματιστικό ας πούμε για το εξοχικό το καλοκαίρι, είσαι οργανωμένη και αποφασισμένη και λες "τα παιδιά δικαιούνται να πάρουν 1 πράγμα το κάθε εάν!" Και η γιαγιά πίσω από την πλάτη σου κάνει όλα τα χατίρια των παιδιών! Θα τους πάρει το Playstation, μια τηλεόραση πλάσμα και ένα scouter άμα λάχει!


Νομίζω ότι η Ελληνίδα γιαγιά είναι και αυτή ένα ολόκληρο κεφάλαιο μαζί με την Ελληνίδα μάνα! Θέλει να κάνει ότι δεν έκανε ως μάνα νομίζω! Το κάνει με αγάπη αλλά εσένα σε βγάζει από τα ρούχα σου! Και φυσικά όταν φτάσει στο ταμείο παθαίνει σοκ και συνειδητοποιεί ότι τελικά έχει πάρει πολλά και το παρακαναμε βρε παιδί μου! Αλλά άντε να πάρεις το Playstation από τα χέρια του Κωστάκη και να του πεις "δε θα το πάρουμε τελικά αγόρι μου".

Ευτυχώς όμως το Πλαίσιο είναι δίπλα στη μαμά, που εκείνη την ώρα βλέπει την καταστροφή να έρχεται, με το τρόπο πληρωμής «ΔΙΑ4»
Το «ΔΙΑ4» ήρθε για να διευκολύνει τις αγορές μας. Δεν κάνουμε πράξεις, είναι ο νέος τρόπος πληρωμής του Πλαισίου, που αγοράζεις τώρα, αλλά πληρώνεις αργότερα!
Από 40 έως 1000 ευρώ, σε 4 δόσεις, χωρίς τόκους και χωρίς πιστωτική.
Απλά, πας σε ένα κατάστημα πλαίσιο ή online στο plaisio.gr με την ταυτότητα και τη χρεωστική σου. Έτσι, και aircondition μπορείς να πάρεις και airfryer και… καλό καλοκαίρι να έχεις! 😉🏖️
Μάθε περισσότερα εδώ 👉https://www.plaisio.gr/campaign/dia-4...
Ακολούθησε το 5 min mum στα social