Μεγάλος διαγωνισμός: Το 5minmum σου δίνει δώρο ένα καρότσι Inglesina Aptica

Δημοσιεύθηκε στις

Μανούλα VS Πωλήτρια! Τι συμβαίνει όταν η αγαπημένη μας μανούλα πάει να διαλέξει καρότσι; Όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουμε καρότσι είμαστε πραγματικά πολύ οργανωμένες τελικά! Έχουμε διαβάσει άπειρα άρθρα, έχουμε πάρει τη γνώμη της μαμάς μας, της κολλητής, της κουμπάρας και της μέλλουσας νονάς και πάμε πανέτοιμες στο μαγαζί με τα καρότσια!

Εκεί ΟΜΩΣ ζει και αναπνέει η πωλήτρια καροτσιών! Η οποία έχει MASTER στην "καροτσική" και ξέρει τις ανάγκες μας! Από τη μια λοιπόν η μανούλα είναι ικανή να τρελάνει την πωλήτρια με τις δικαιολογημένες απορίες της, από την άλλη όμως έχουμε μια πωλήτρια μάχιμη και καλά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις! Τις αγαπάμε και τις 2! Και τις πωλήτριες που συντασσόμαστε μαζί τους στον αγώνα της πώλησης και τις μανούλες που τα θέλουν όλα!


Κι επειδή η Έλενα Χαραλαμπούδη αγαπά όλες μαμάδες και μέσα από το 5 minute mum, σας κανουν δώρο ένα καρότσι ένα καρότσι περιπάτου Inglesina Aptica συνολικής αξίας 509 €.

Ο μεγάλος διαγωνισμός giveaway θα γίνει από το προφίλ του στο instagram.

Όροι Διαγωνισμού – Το 5minmum σου δίνει δώρο 
ένα καρότσι Inglesina Aptica

 

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία DIGIMUM GROUP IKE που εδρεύει στην διεύθυνση ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 16-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 163 45 (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική ενέργεια – διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), o οποίος θα διενεργηθεί στις διαδικτυακές σελίδες 5 minute mum https://instagram.com/fiveminutemumchannel?igshid=YmMyMTA2M2Y= στο Instagram, την οργάνωση και τη λειτουργία του οποίου έχει αναλάβει για λογαριασμό της το κανάλι 5 minute mum channel.

2. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 1η Φεβρουαρίου 2023 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού») την ώρα της ανάρτησης του Διαγωνισμού με το αντίστοιχο post, έως και την 14 Φεβρουαρίου 2023 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Οποιαδήποτε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων θεωρείται άκυρη και δε λαμβάνεται υπόψη στην ανάδειξη νικητή.

3. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει όποιος διατηρεί προφίλ στο Instagram, έχει μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα και είναι ενήλικας, ήτοι άνω των 18 ετών. Σε περίπτωση καταγραφής συμμετοχής ανηλίκου, η συμμετοχή θα ακυρώνεται και δε θα δικαιούται να παραλάβει το δώρο.

4. Έγκυρες Συμμετοχές. Με την υποβολή της συμμετοχής του, ως άνω, τεκμαίρεται ότι ο συμμε- τέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι

(α) Το κείμενο που υποβάλλει είναι πρωτότυπο και αποτελεί δικό του δημιούργημα,

(β) Αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι η συμμετοχή του θα εμφανιστεί δημόσια (συμπεριλαμβανομένου του username και της φωτογραφίας του). Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η DIGIMUM GROUP έχει το δικαίωμα (αλλά όχι και την υποχρέωση) να παρακολουθεί, να ελέγχει ή να απομακρύνει μέρος ή όλο το υλικό συμμετοχής, καθώς και ότι οι ίδιοι είναι απολύτως και αποκλειστικώς υπεύθυνοι για το περιεχόμενο της συμμετοχής τους.

5. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι είναι οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, της DIGIMUM GROUP τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού, ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.

6. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο συμμετέχων απαιτείται να ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες όπως περιγράφονται στις διαδικτυακές σελίδες στο προφίλ του 5 Minute Mum, https://instagram.com/fiveminutemumchannel στο Instagram στο σχετικό reel, ώστε να πάρει μέρος στην κλήρωση. Τα παραπάνω στο σύνολο τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

7. Δώρα. Τα Δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, δε μεταβιβάζονται σε άλλα πρόσωπα ούτε μπορούν να πωληθούν. Τα δώρα θα είναι ένα καρότσι περιπάτου Inglesina Aptica συνολικής αξίας 509 €.

8. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Μεταξύ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα βήματα που βρίσκονται στην παράγραφο 6, θα αναδειχθεί με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης, 1 νικητής που θα κερδίσει το καρότσι περιπάτου Aptica και 1 αναπληρωματικός στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο νικητής. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2023 και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει εντός των επόμενων είκοσι τεσσάρων (24) ωρών με νέα δημοσίευση σε story στο προφίλ του 5 minute mum στο Instagram. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη της DIGIMUM GROUP πως ένας συμμετέχων χρησιμοποιεί λογαριασμούς που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά φυσικά πρόσωπα, είναι στην ευχέρεια της DIGIMUM GROUP ο συμμετέχων αυτός να αποκλειστεί.

9. Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παράδοση των Δώρων. Τα στοιχεία του νικητή του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο προφίλ του 5 minute mum στο Instagram. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, ο νικητής δεν αποστείλει με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί μέσω της ανακοίνωσης νικητή ή και μέσω προσωπικού μηνύματος, τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να του αποσταλεί το δώρο (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας παραλήπτη) εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση ή και την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιοδήποτε λόγο, ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου. Τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ. Η παράδοση των Δώρων, στην περίπτωση που ο νικητής είναι εκτός Αθηνών, θα ανατεθεί σε πρακτορείο επιλογής της DIGIMUM GROUP και δική της χρέωση, στη διεύθυνση που θα δηλώσει ο τυχερός κατά την επικοινωνία με την DIGIMUM GROUP. Στην περίπτωση που ο νικητής είναι εντός Αθηνών τα Δώρα θα πρέπει να παραληφθούν από τα γραφεία της DIGIMUM GROUP.Για την παραλαβή του Δώρου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία. Η DIGIMUM GROUP δε θα φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, βλάβης ή καταστροφής του Δώρου κατά και μετά την παράδοσή του στον δικαιούχο και ο δικαιούχος αποδέχεται ότι σε μία τέτοια περίπτωση αυτό δεν αντικαθίσταται.

10. Προσωπικά Δεδομένα. H DIGIMUM GROUP διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει το όνομα και τα στοιχεία του νικητή στους δικτυακούς τόπους, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, με τη χρήση φωτογραφιών του εν λόγω διαγωνισμού. Ο νικητής με τη συμμετοχή του, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της L’INGLESINA BABY S.p.A ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Η υλοποίηση του Διαγωνισμού απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας με αυτοματοποιημένες ή/και μη αυτοματοποιημένες μεθόδους. Για αυτόν τον λόγο η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε συμμετέχοντα προκειμένου να καταχωρηθούν τα προσωπικά δεδομένα που έχει γνωστοποιήσει σε αρχείο που θα δημιουργηθεί από την DIGIMUM GROUP, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει. Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων στη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων για τις ανάγκες εκτέλεσης του διαγωνισμού και διαφήμισης του Διοργανωτή και του διαγωνισμού στα ΜΜΕ ή το διαδίκτυο, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση της DIGIMUM GROUP για πρόσθετη ενημέρωση των συμμετεχόντων ή καταβολή τυχόν αμοιβής ή αποζημίωσης. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος για την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την DIGIMUM GROUP και για σκοπούς μελλοντικών προωθητικών ενεργειών και διαφήμισης των προϊόντων του, περιλαμβανομένης και της αποστολής emails ή SMS για νέα ή προσφορές κλπ.

Για τυχόν άσκηση από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την DIGIMUM GROUP.

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων. Η DIGIMUM GROUP δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων, ενημερώνοντας σχετικά μέσω των Διαδικτυακών Τόπων που αναρτήθηκε ο διαγωνισμός, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

12. Αποδοχή των όρων. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της DIGIMUM GROUP. Τα παραπάνω δώρα είναι προσωπικά, δε μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλα πρόσωπα ούτε μπορούν να πωληθούν ή να εξαργυρωθούν. Τα δώρα δεν αντικαθίστανται με άλλα αντικείμενα.