Μανούλα Vs Πωλήτρια: Τι συμβαίνει όταν η μαμά πάει να διαλέξει καρότσι;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουμε καρότσι είμαστε πραγματικά πολύ οργανωμένες τελικά! χουμε διαβάσει άπειρα άρθρα, έχουμε πάρει τη γνώμη της μαμάς μας, της κολλητής, της κουμπάρας και της μέλλουσας νονάς και πάμε πανέτοιμες στο μαγαζί με τα καρότσια!

Εκεί ΟΜΩΣ ζει και αναπνέει η πωλήτρια καροτσιών! Η οποία έχει MASTER στην καροτσική και ξέρει τις ανάγκες μας! Από τη μια λοιπόν η μανούλα είναι ικανή να τρελάνει την πωλήτρια με τις δικαιολογημένες απορίες της, από την άλλη όμως έχουμε μια πωλήτρια μάχιμη και καλά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις! Τις αγαπάμε και τις 2! Και τις πωλήτριες που συντασσόμαστε μαζί τους στον αγώνα της πώλησης και τις μανούλες που τα θέλουν όλα!


Να ευχαριστήσουμε το @anatello.gr για τη φιλοξενία τους και πάνω απ’όλα να ευχαριστήσουμε την @inglesinagr που μας έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτό το βίντεο και επειδή πολλοί θα με ρωτήσετε ποια καρότσια χρησιμοποιούμε σας τα παραθέτω στο κείμενο που συνοδεύει το video στο κανάλι 5min mum στο YouTube.

Ακολούθησε την Inglesina στα social:

Instagram: https://www.instagram.com/inglesinagr/

Facebook: https://www.facebook.com/InglesinaGR

TikTok: https://www.tiktok.com/@inglesinagr

Έλενα Χαραλαμπούδη