Η Έλενα Χαραλαμπούδη μας συμβουλεύει «Προσοχή αν το πατήσεις, θα την πατήσεις» - Πως θα προστατευτούμε από τις ηλεκτρονικές απάτες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την Έλενα Χαραλαμπούδη επιστράτευσε η Τράπεζα της Ελλάδος για να μας ενημερώσει για τις ασφαλείς πληρωμές και να μας προστατεύσει από τις ηλεκτρονικές απάτες.

Η απολαυστική Έλενα σε ένα βίντεο υποδύεται διάφορους ρόλους και μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να ξεγελαστούμε από τους επιτήδειους. Μας  συμβουλεύει «Αν το πατήσεις, θα την πατήσεις».


Η Τράπεζα της Ελλάδος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ)«Global Money Week» (GMW), πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της δημιουργίας σύντομου βίντεο με τίτλο: «Αν το πατήσεις, θα την πατήσεις», με θέμα τις ασφαλείς πληρωμές και την προστασία από τις ηλεκτρονικές απάτες.

Η εκστρατεία υποστηρίζεται από ενημερωτικό υλικό με τίτλο «Πώς προστατεύομαι από τις ηλεκτρονικές απάτες»:

Η Έλενα Χαραλαμπούδη μας συμβουλεύει «Προσοχή αν το πατήσεις, θα την πατήσεις» - Πως θα προστατευτούμε από τις ηλεκτρονικές απάτες

Τι είναι η Global Money Week - Ο ρόλος της ΤτΕ

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι εθνικός συντονιστής της πρωτοβουλίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) “Global Money Week” (GMW). Πρόκειται για μια ετήσια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης των νέων για θέματα χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης. Η εκστρατεία αναδεικνύει τη σημασία της ενημέρωσης των νέων για βασικές οικονομικές έννοιες με στόχο τη σταδιακή απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και την υιοθέτηση στάσεων και συμπεριφορών που είναι απαραίτητες για τη λήψη ορθών οικονομικών αποφάσεων. Το GMW ξεκίνησε το 2012, διοργανώνεται κάθε χρόνο το Μάρτιο και έχει καταφέρει να προσεγγίσει περισσότερα από 60 εκατ. παιδιά και νέους σε 176 χώρες παγκοσμίως.