5 τύποι μαμάδων που θα συναντήσεις στο πάρκο ( βίντεο)

Σε μία βόλτα στο πάρκο, μπορεί κανείς να συναντήσει διάφορα είδη μαμάδων με τα παιδιά τους. Παρακάτω, παραθέτουμε τα βασικότερα είδη μαμάδων που θα συναντήσεις κάποιος σίγουρα.

  • Η Υπερπροστατευτική Μαμά : Η μαμά που έχει μανία με την καθαριότητα, αλλά και με το να έχει μαζί της οτιδήποτε χρειαστεί το παιδί της, για όλες τις καιρικές συνθήκες. Και λίγο αεράκι να φυσήξει, θα είναι εφοδιασμένη με κουβερτούλα και όχι μόνο για να σκεπάσει το μωράκι.

 

  • Η Influencer Μαμά : Η νέα τάση των μαμάδων, οι οποίες ασχολούνται πάρα πολύ με τα socialmediaτους . Ακόμα και στη βόλτα τους στο πάρκο με το παιδί τους, θα ανεβάζουν συνέχεια story, postκλπ και θα κάνουν giveaway.

 

  • Η “Παρεπιπτόντως” Μαμά :Η μαμά, η οποία ζει σε ένα δικό της κόσμο. Γενικότερα, είναι πολύ χαλαρή και θεωρεί πως ακόμα κι αν καπνίσει ένα τσιγάρο μία στις τόσες, όσο θηλάζει, δε θα έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι τόσο χαλαρή και αφηρημένη που δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεχάσει κάποια στιγμή και το μωρό στο πάρκο.

 

  • Η Fit Μαμά : Μότο που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη μαμά είναι το « Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί». Είναι εκείνη η μαμά που δε θα παραλείψει να κάνει τη γυμναστική της ακόμα και στη βόλτα του παιδιού της στο πάρκο. Φροντίζει να διατηρείται εκείνη και το παιδί της πλήρως ενυδατωμένοι και με την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

 

  • Η Εργασιομανής Μαμά :Η μαμά, η οποία είναι όλη την ώρα με ένα laptopκαι ένα κινητό στο χέρι, λόγω δουλειάς. Ακόμα και όταν πηγαίνει το παιδί της στο πάρκο για να παίξει, εκείνη θα είναι μονίμως απασχολημένη με το να στείλει κάποια e-mailή να μιλήσει για δουλειά στο κινητό, όλα με σκοπό τη δική της ανεξαρτησία επαγγελματικά, αλλά και γενικότερα.

Εσύ σε ποια κατηγορία από τις παραπάνω ανήκεις?

tags:


tags: