Ταξίδι στο χωριό ΤΟΤΕ vs ΤΩΡΑ feat Αλέξανδρος Τσουβέλας!

Δημοσιεύθηκε στις

Η γλυκιά μας μανούλα (Έλενα Χαραλαμπούδ) παρέα με τον άντρα της, Σταύρο (aka Αλέξανδρος Τσουβέλας) ετοιμάζονται να πάνε στο χωριό για το Πάσχα και παίρνουν φυσικά μαζί τους το μισό σπίτι! Βάλε καρότσι, χώσε παιχνίδια στο πορτ-μπαγκάζ, βάλε σωστά το κάθισμα αυτοκινήτου!

Τι συνέβαινε όμως το Πάσχα της δεκαετίας του '90 όταν οι γονείς μας πήγαιναν στο χωριό; Ο Τάκης και η Σούλα είχαν κάθισμα αυτοκινήτου για τα παιδιά ή τα κρατούσε η γιαγιά στο πίσω κάθισμα; Σούβλες, λουκάνικα, βιντεοκασέτες, game boy, τσιγάρα μες στο αμάξι και μια εποχή που δε γυρίζει πίσω… ευτυχώς για την ασφάλεια μας! Γιατί κάποια πράγματα τα νοσταλγούμε αλλά κάποια άλλα ήταν εντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!


Ευχαριστούμε πολύ τον τιτανοτεράστιο φίλο μας Αλέξανδρο Τσουβέλα που μας ενέπνευσε να κάνουμε αυτό το βίντεο ως γνήσιος νοσταλγός εκείνης της εποχής! Και φυσικά να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την υπέροχη @inglesinagr που μας έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτό το βίντεο - Μπεν Χουρ- και επειδή πολλοί θα με ρωτήσετε ποιο είναι το καρότσι και τα καθίσματα αυτοκινήτου που παίζουν στο βίντεο σας βάζω απο κάτω πληροφορίες!

Σχετικά με τα μοντέλα:

0:02:21 à Καρότσι περιπάτου Aptica | Το πρώτο All season καρότσι κατάλληλο για την καθημερινότητα και εξαιρετικά άνετο για το παιδί (https://www.inglesina.gr/proionta/kar...)

0:08:25 à Βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant Recline | Το ανακλινόμενο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου για ασφαλή και απόλυτα άνετα ταξίδια! (https://www.inglesina.gr/proionta/dar...)

0:07:50 à Βάση Darwin 360° i-Size | Μία περιστρεφόμενη βάση που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού από τη γέννηση μέχρι τα 4 έτη (https://www.inglesina.gr/proionta/dar...)

0:11:39 à Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Copernico | Η τοποθέτηση του παιδιού σας στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! (https://www.inglesina.gr/proionta/cop...) Share σε άλλες μανούλες! Like and comment κάτω από το βίντεο τι θυμάσαι από την εποχή σου όταν πήγαινες στο χωριό το Πάσχα τότε!

Ακολούθησε το 5 min mum στα social

Instagram: https://www.instagram.com/fiveminutem...

Tik Tok : https://vm.tiktok.com/ZM8YoHoaH/

Βρείτε τα καρότσια της Inglesina εδώ: https://www.inglesina.gr/

Ακολούθησε την Inglesina στα social:

Instagram: https://www.instagram.com/inglesinagr/

Facebook: https://www.facebook.com/InglesinaGR

TikTok : https://www.tiktok.com/@inglesinagr