Ποιος θα μoυ κρατήσει τα παιδιά;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το αιώνιο ερώτημα από τη στιγμή που μεγαλώνουν λίγο τα παιδιά είναι ένα: Ποιος θα μου τα κρατήσει λίγο γιατί τα 'χω παίξει; (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Είτε επειδή είσαι μαμά που τελειώνει η άδεια μητρότητας, είτε είσαι γιαγιά που στα φέρνει κάθε ΣΚ η κόρη και ο γαμπρός σου γιατί θέλουν να βγούνε για ένα ποτάκι, είτε είσαι σκυλομάνα και το σκυλί σου είναι σαν παιδί σου, είτε είσαι μπαμπάς σε απόγνωση και έχεις να δεις τη γυναίκα σου κάτι αιώνες και να βγείτε μόνοι σας! Με ποιον ταυτίζεσαι περισσότερο;


Δυσκολεύεσαι να αφήσεις το μικράκι σου όταν έρθει αυτή η ώρα και σε καταλαβαίνω! Αλλά μερικές φορές απλά θέλεις κάποιον να είναι εκεί έστω και για ένα 2ωράκι να κάνεις ένα μπάνιο βρε αδερφέ! Babysitter θα είναι, δάσκαλος γαλλικών, δάσκαλος καρατε θα είναι, δημιουργική απασχόληση θα κάνει;;;; Απλά βοήθεια παιδιά
Ευχαριστούμε πολύ το http://Nannuka.com/el που μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε αυτό το βίντεο!
Η φροντίδα της οικογένειάς σας, μπορεί συχνά να είναι μια πρόκληση. Είτε πρόκειται για babysitting ή φύλαξη παιδιών μετά το σχολείο είτε για μελέτη δημοτικού, υπάρχουν φορές που όλοι χρειαζόμαστε μια επιπλέον υποστήριξη. Η ομάδα της Nannuka εργάζεται καθημερινά για να δώσει σε χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να βρουν αξιόπιστη βοήθεια για τα παιδιά, τα κατοικίδια, τους ηλικιωμένους και την οικία τους.
Η ασφάλεια κατά τη διαδικασία επιλογής για την ιδανική babysitter και η δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης αποτελούν βασική προτεραιότητα της Nannuka. Μόνο στο nannuka.com θα βρείτε εξακριβωμένα προφίλ για: babysitter, παιδαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, μαίες, δασκάλους και άλλες 16 ειδικότητες με συστάσεις και αξιολογήσεις από άλλες οικογένειες.
Βρείτε babysitter με αξιολογήσεις
Βρείτε βρεφονηπιοκόμο με εμπειρία σε βρέφη
Βρείτε δάσκαλο με εμπειρία
Βρείτε pet sitter στη γειτονιά σας
Βρείτε οικιακή βοηθό με συστάσεις
Ξεκινήστε την αναζήτηση σας με τη δημιουργία μιας αγγελίας δωρεάν: https://www.nannuka.com/el/job-posts
Εάν αναζητάτε εργασία στη φροντίδα της οικογένειας τότε πρέπει να τσεκάρετε https://www.nannuka.com/el/vres-ergasia
Ακολουθήστε τη Nannuka στα social
Ακολούθησε το 5 min mum στα social