Πεντανόστιμα καλαμαράκια γεμιστά με τραχανά λαχανικών από την Μάγκυ Ταμπακάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Από εδώ και πέρα θα μαγειρεύουμε μαζί στην εξοχή. Καθώς ο καιρός γίνεται ολένα και καλύτερος σκέφτηκα πως θα σας αρέσει να μαγειρεύουμε στην εξοχή, εκεί όπου τα χρώματα και το φως μας φτιάχνουν την διάθεση.

Βρισκόμαστε στην περίοδο της Σαρακοστής και λίγο πολύ όλοι νηστεύουμε αποφάσισα να σας δείξω μια συνταγή που είναι εξαιρετικά νόστιμη αλλά πιστέψτε με και πολύ εύκολη επίσης.

Θα μαγειρέψουμε λοιπόν παρέα γεμιστά καλαμαράκια με τραχανά λαχανικών. Ο τραχανάς που επέλεξα είναι της εταιρείας Βλάχα και είμαι βέβαιη πως θα τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας. Επειδή ο συγκεκριμένος τραχανάς έχει κρυμμένα του μέσα τα λαχανικά, τα παιδιά που συχνά "παραπονιούνται" για τα λαχανικά θα λάβουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστικά χωρίς να το καταλάβουν.

Για το τέλος σας έχω υπέροχο διαγωνισμό. Μια τυχερή από εσάς που θα αφήσει ένα σχόλιο σε αυτό το βίντεο θα κερδίσει προϊόντα της Βλάχα. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Παρασκευή 2/04 και η νικήτρια θα ενημερωθεί με απάντηση από εμένα στο σχόλιο της.

Καλή επιτυχία και ελπίζω να απολαύσατε την συνταγή μου

Μάγκυ

Βρείτε την Βλάχα

στο Instagram: https://www.instagram.com/vlahagr/​

στο Facebook: https://www.facebook.com/vlaha.gr​

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.