Μπάνιο στη θάλασσα Τότε vs Τώρα με τη... χιουμοριστική ματιά του Αλέξανδρου Τσουβέλα και της Έλενα Χαραλαμπούδη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μπάνιο στη θάλασσα ΤΟΤΕ vs ΤΩΡΑ feat Αλέξανδρος Τσουβέλας! Η Σούλα (Έλενα Χαραλαμπούδη) και ο Τάκης (Αλέξανδρος Τσουβέλας ) μετά από πανελλήνια απαίτηση του κοινού επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες!

Πάνε για μπάνιο στη θάλασσα λοιπόν και συγκρίνονται με το φανταστικό σύγχρονο ζευγάρι του τώρα Ερρίκο και Βαλέρια (η φίλη μας η πελούσια).


Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη συγκρίση μιας και στην εποχή μας κάποια πράγματα όταν πάμε για μπάνιο στη θάλασσα έχουν ευτυτχώς αλλάξει! Δεν φεύγουν οι ομπρέλες δεξιά και αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος, τώρα έχουμε σκίαστρα που (ευτυχώς) ανοίγουν με μια κίνηση! Τα μπρατσάκια γίνανε τουβλάκια και δε μας φεύγει το πνευμόνι στο φούσκωμα μιας και έχουμε ηλεκτρικές τρόμπες! Παρόλα αυτά θέλω να πιστεύω οτι δεν είμαστε ακόμα αρούγκανοι μολύνωντας την παραλία όπως κάναμε με περίσσια άνεση παλαιότερα! Βέβαια αυτό που νοσταλγώ πιο πολύ από την τότε εποχή είναι ότι δεν είχαμε κινητά! Α! Και το κοκορέτσι vs το βιολογικό κεράσι ! Το νοσταλγούμε το τότε αλλά είναι ωραίο και το SUP σε σχέση με τη βάρκα που μισοφούσκωνε ο μπαμπάς μας και βουλιάζαμε στο πρώτο 2λεπτο. Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τα MAX STORES που μας έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτό το βίντεο».

Έλενα Χαραλαμπούδη