Μαριλού Ρεπαπή στο Μαμά-δες: "Είμαστε μια μικτή οικογένεια"

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαριλού Ρεπαπή παραχώρησε μία συνέντευξη στις «Μαμά-δες» όπου μας μιλά για τον γιο της, τον Πάνο, το διαζύγιό της και το πώς είχε διαχειριστεί τον καρκίνο του μαστού.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 

Ο γιος της είναι 11 χρονών ("κλεισμένα" όπως ο ίδιος θέλει να επισημαίνουν) και βλέπει τη μαμά του σαν την πιο ωραία από όλες τις άλλες γυναίκες.

Για το διαζύγιο εξηγεί πως ο γιος της, καθώς ήταν αρκετά μικρός, δεν θυμάται πολλά, αλλά ήταν έτσι κι αλλιώς ένα «ήρεμο» διαζύγιο, χωρίς καβγάδες και εντάσεις. Στην πορεία του εξήγησε τους λόγους που χώρισαν, υπήρχαν και καλές σχέσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφό της, οπότε πια περνώντας ο χρόνος ο γιος της έμαθε απλά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πως «Έχει δύο οικογένειες» και πως «Είμαστε μια μικτή οικογένεια».

Στη συνέχεια μιλά για την περιπέτειά της για τον καρκίνο του μαστού, τον οποίο ανακάλυψε στα 41 της. Λόγω δουλειάς είχε αμελήσει να επισκεφτεί τον γιατρό, ο οποίος όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, επειδή τα νέα δεν ήταν καλά, πήρε τηλέφωνο τον άντρα της. «Χριστέ μου το παιδί μου» ήταν η πρώτη φράση που είπε όταν έμαθε για την κακοήθεια που τελικά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.