Καταστροφή του περιβάλλοντος: Γιατί η Έλενα Χαραλαμπούδη λέει ότι φταίει η μάνα της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η μάνα μου φταίει για την καταστροφή του περιβάλλοντος... Το γιατί φταίει θα το ανακαλύψετε στο βίντεο. Στο ίδιο βίντεο θα μάθετε ταυτόχρονα πως να μην καταστρέφετε το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τα Dew Disinfect, Dew Superclean & τα αγαπημένα Waterwipes που πλέον είναι 100% βιοδιασπώμενα. Φανταστείτε το Dew Disinfect να αντικαθιστά τη χρήση των κοινών αντισηπτικών και τα Dew Superclean τα καθαριστικά/χλωρίνη. Καθότι όμως δεν έχουν καθόλου χημικά, μπορoύν να εφαρμοστούν παντού και χωρίς κανένα άγχος. Μετά την βόλτα του κατοικιδίου μας, για τα παιχνίδια του παιδιού μας,…αμέτρητες χρήσεις! Είναι σημαντικό να ξέρουμε να επιλέγουμε τα προϊόντα που μπορούν να κάνουν διαφορά στην ζωή μας αλλά και στο περιβάλλον και έχω αποφασίσει πως θα μοιράζομαι συχνά μαζί μας όλα όσα πραγματικά επιλέγω για εμένα και την οικογένεια μου.

➡️ Σας έχω και έναν υπέροχο διαγωνισμό για να δοκιμάσετε και εσείς αυτά τα καταπληκτικά προϊόντα. Αφήστε ένα σχόλιο και 1 από εσάς θα κερδίσει πακέτο με μωρομάντηλα Waterwipes και 1 τεμάχιο από κάθε κωδικό Dew. Η κλήρωση θα γίνει το επόμενο Σάββατο και η νικήτρια θα ενημερωθεί με απάντηση στο σχόλιο της.

Καλή επιτυχία

Έλενα Χαραλαμπούδη

*Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα:

WaterWipes: Τα πιο αγνά μαντηλάκια στο κόσμο, τώρα 100% Βιοδιασπώμενα!

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον τα WW είναι 100% Βιοδιασπώμενα.

Ακριβώς επειδή κανένας γονιός δεν θα πρέπει να βρίσκεται σε δίλημμα για το τι είναι καλό για τη φροντίδα του μωρού τους και τι για το περιβάλλον, τα WaterWipes έχουν πλέον 100% βιοδιασπώμενο μαντηλάκι και φυσικά τα ίδια αγνά συστατικά (99.9% Νερό και μια σταγόνα εκχύλισμα Grapefruit)

Dew: Η νέα εποχή στην απολύμανση και τη καθαριότητα! 100% Οικολογικά και Vegan προϊόντα

Δύο σειρές προϊόντων, τα Dew Disinfect και τα Dew Superclean.

Βασίζονται ακριβώς στην ίδια τεχνολογία της ηλεκτρόλυσης του νερού…η διαφορά τους έγκειται στην συγκέντρωση των ανιόντων και κατιόντων στης ηλεκτρόλυσης.

Έτσι τα δε Disinfect, συγκεντρώνοντας τα ανιόντα της ηλεκτρόλυσης, έχουν περισσότερο αντισηπτική/απολυμαντική δράση!

Χρησιμοποιούνται για την απολύμανση τόσο των χεριών μας (dew hand) όσο και επιφανειών (dew disinfect 500ml), υφασμάτων αλλά και της ατμόσφαιρας (Dew Air)

Είναι ιδανικό για την απολύμανση φρούτων και λαχανικών μετά τη βόλτα από το μανάβικο και μάλιστα χωρίς να απαιτείται ξέβγαλμα.

Τα Superclean από την άλλη, συγκεντρώνοντας τα κατιόντα της ηλεκτρόλυσης, έχουν καθαριστική απολυμαντική δράση.

Για τον καθαρισμό και απολύμανση των πατωμάτων, της τουαλέτας αλλά και επίμονων λεκέδων στον φούρνο κ.α.}

Επίσης, τα Dew Superclean διαθέτουν πλέον πιστοποίηση και από το ινστιτούτο Pasteur.

Το Dew Disinfect να αντικαθιστά τη χρήση των κοινών αντισηπτικών και τα Superclean τα καθαριστικά/χλωρίνη.

Καθότι όμως δεν έχουν καθόλου χημικά, μπορεί να εφαρμοστούν παντού και χωρίς κανένα άγχος.
Μετά την βόλτα του κατοικιδίου μας, για τα παιχνίδια του παιδιού μας, για τα οδοντιατρικά εργαλεία…αμέτρητες χρήσεις!

Και οι δύο σειρές διαθέτουν και το αντίστοιχο Refill 5L προκειμένου να μπορεί ο χρήστης να επαναγεμίζει τα μπουκάλια του.