Κάνε το βραδινό ύπνο του μωρού σου παιχνιδάκι

Δημοσιεύθηκε στις

Πολλές μανούλες με ρωτάτε εάν ο Γιώργος κοιμάται και πως είναι η ποιότητα του ύπνου του. Ένα έχω να σας πω! Τέλος τα ξενύχτια, τα νεύρα και ο μη ποιοτικός ύπνος.

Όχι δεν ήταν όλα ρόδινα. Πιστέψτε με. Ζορίστηκα πολύ για να βρω την λύση, όμως τα κατάφερα και πλέον έχω φτιάξει την βραδινή ρουτίνα του Γιώργου, μόλις στον 6ο μήνα. Οπότε εάν είσαι νέα μαμά και και τα έχεις βρει σκούρα, μην απελπίζεσαι, γιατί οι πάνες Pampers Premium Care, έχουν ένα εξαιρετικά απαλό εσωτερικό κάλυμμα, που παρέχει μεταξένια απαλότητα και προστασία στο μωράκι σας, καθώς ο αέρας κινείται ελεύθερα, βοηθώντας το δερματάκι του μωρού σας να διατηρείται στεγνό.


Ένα λάθος που έκανα εγώ, ήταν ότι όταν τον έβαζα στην κούνια άρχισε να τσιρίζει. Το έβγαζα, το έντυνα και έτρεχα σαν τρελή με το καρότσι, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Αποτέλεσμα ήταν να νανουρίζεται μόνο μέσα στο καρότσι και όταν γυρίζαμε σπίτι ξυπνούσε.

Επίσης τον έπαιρνα αγκαλιά και τον κουνούσα και περισσότερο τον εκνεύριζα παρά τον νανούριζα...

Οκ θα κλάψει, αλλά κι αυτό είναι κομμάτι της εκπαίδευσής του, δεν λέω να το αφήσεις στην κούνια με τις ώρες (να κλαίει), όμως περίμενε λίγο, 20 λεπτά μάξιμουμ λίγο να νανουριστεί από μόνο του....

TIP: Εμένα μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια η ειδική κίτρινη γραμμή, που σε βοηθάει να ανιχνεύσεις εάν το μωράκι σου έχει βραχεί, αλλάζοντας απλά χρώμα.

Μαντώ Γαστεράτου