Έμυ Λιβανίου στις Μαμά-δες: «Στην εγκυμοσύνη παρουσίαζα δελτία ειδήσεων μέχρι που δεν χωρούσα στην καρέκλα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Έμυ Λιβανίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τον γρήγορο γάμο αλλά και το δύσκολο διαζύγιό της.

«Παρουσίαζα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στο Alter 5, πάω πολύ μακριά, μέχρι τις 12 Μαΐου, τον πόλεμο στο Ιράκ και 19 Μαΐου γέννησα την κόρη μου. Θυμάμαι ότι στο τέλος δεν χώραγα να καθίσω, είχα πάρει και πολλά κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη. Δεν χώραγα να καθίσω στην καρέκλα. Στις 12 Μαΐου είπα "παιδιά δεν γίνεται, θέλω διπλή θέση"», αποκάλυψε


Για τον ότι παντρεύτηκε πολύ νωρίς: «Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση και αμέσως παντρεύτηκα και αμέσως έκανα τον γιο μου και στα δύο χρόνια την κόρη μου. Τίποτα δεν με πήγε πίσω. Στον ένα χρόνο γνωριμίας ήμουν παντρεμένη και είχα και παιδί. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και μου έδωσαν πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Τα παιδιά μου είναι η χαρά της ζωής μου που με πήγαν μόνο μπροστά».

Για το δύσκολο διαζύγιο: «Έτυχε αυτό σε εμάς, ήρθαμε πάρα πάρα πολύ κοντά οι τρεις μας, με τα παιδιά και η οικογένεια, είναι οι τρεις που είμαστε», σημείωσε και συνέχισε:

«Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια, από το διαζύγιο, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και σίγουρα το έχω αφήσει πίσω μου εντελώς, αλλά ένα διαζύγιο είναι ένας μικρός θάνατος. Ένα διαζύγιο είναι τελείως διαφορετικό χωρίς παιδιά και άλλο με παιδιά. Σημασία όμως έχουν τα παιδιά και να προχωρήσουν παρακάτω».

Η Έμυ Λιβανίου μίλησε και για το ξεκίνημα της στη δημοσιογραφία και πως έκανε στροφή από τη δικηγορία.