Η Βάσω Κολλιδά μας αποκαλύπτει το μυστικό της για σωστό ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση ( βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

H Bάσω Κολλιδά στην στήλη της Beauty στο Five Minute Mum Channel μας αποκαλύπτει τον δικό της μυστικό για να παραμένει το δέρμα της νεανικό και φρέσκο.


Ο σωστός καθαρισμός προσώπου και η ενυδάτωση με τα κατάλληλα προιόντα  αποτελούν το Α και το Ω σε καθημερινή βάση.

Η Βάσω ανακάλυψε τα προιόντα Βabe, ενθουσιάστηκε και μας τα παρουσιάζει!!

Η εταιρεία Babe έχει δημιουργήσει την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Essentials (καθαρισμού & περιποίησης) που απαντά στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Τα καθαριστικά προϊόντα Babe στηρίζονται στη μοναδική Mικυλλιακή τεχνολογία που καθαρίζουν απαλά & αποτελεσματικά, χωρίς να ερεθίζουν και είναι κατάλληλα ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. 3 διαφορετικές προτάσεις σύμφωνα με τον τύπο δέρματος & τις ανάγκες.

  1. MicellarWater: Νερό καθαρισμού εμπλουτισμένο με καταπραϋντικά, ενυδατικά & αντιοξειδωτικά συστατικά. Καθαρίζει αποτελεσματικά, απομακρύνει το μακιγιάζ & τονώνει το πρόσωπο, τα μάτια & τα χείλη. Για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη & για τα πιο ευαίσθητα. Για όσες γυναίκες δεν θέλουν να χάνουν χρόνο. Ένα προϊόν 3 σε 1 – καθαρισμός, ντεμακιγιάζ & τονωτική λοσιόν.
  2. MicellarGel: για όσες αγαπούν το νερό, το μοναδικό Μικυλλιακό τζελ αποτελεί καινοτομία Babe. Με σύνθεση SYNDET (χωρίς σάπωνες) αφήνει το δέρμα απαλό, λείο χωρίς να το ξηραίνει ή να το ερεθίζει. Εμπλουτισμένο με βεταΐνη, γλυκόριζα & γλυκερίνη παρέχει ενισχυμένη καταπραϋντική, αντιοξειδωτική & ενυδατική δράση.
  3. Bi-PhaseMicellar OilΑκόμη μια καινοτομία Babe – ένα διφασικό λάδι Μικυλλιακής τεχνολογίας για τον καθαρισμό των ξηρών δερμάτων ακόμη και των ατοπικών. Σχεδιασμένο με 50% σύστημα μικυλλίων & 50% ελαίων καθαρισμού καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμη και αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

Η ενυδάτωση Babe απαντά στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος παρέχοντας 24ωρη φροντίδα:

  1. Hydro24h Cream-Gel : Λεπτόρρευστο ενυδατικό τζελ 24ωρης δράσης, κατάλληλο για λιπαρά – μεικτά δέρματα. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς ίχνος γυαλάδας. Κατάλληλο για χρήση σε άνδρες που αγαπούν τις μη λιπαρές υφές.
  2. Hydro24h Light SPF 20: Ενυδατική κρέμα λεπτόρρευστης υφής με δείκτη προστασίας SFP 20, ιδανική για κανονικές – μεικτές επιδερμίδες. Η ιδανική προστασία για την πόλη!
  3. HydronourishingCream SPF20:  Για τα ξηρά με έλλειψη λάμψης δέρματα, η λύση είναι η Hydronourishing cream SPF 20 που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη & προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ βελτιώνει ορατά την ελαστικότητα & την ενυδάτωση του δέρματος.

Ανακάλυψε ποιο προϊόν ταιριάζει στον δικό σου τύπο δέρματος & στις δικές σου ανάγκες και επίλεξε τα αγαπημένα σου προιόντα Βabe

tags:

video

tags:

video