Τί να συνδυάσω με ένα ποτήρι γάλα  από το ψυγείο για το παιδί μου!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα ποτήρι γάλα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα κορίτσια. Μπορείτε να το προσφέρετε στα παιδιά σας για πρωινό, δεκατιανό, απογευματινό και βραδινό και να το συνδυάσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Στο σημερινό βίντεο θα σας δείξουμε με τι μπορείτε να συνδυάσετε ένα ποτήρι γάλα, εμπλουτισμένο και ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδάκια μας από το ψυγείο για όλες τις ώρες της ημέρας


Γάλα με κουλούρι Θεσ/νίκης...για πρωινό

Ένα ποτήρι εμπλουτισμένο  και ειδικά σχεδιασμένο γάλα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μας είναι ιδανικό για να ξεκινήσει η μέρα γεμάτη δύναμη και γεύση. Μπορείτε να το συνδυάσετε  με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης που είναι εξίσου θρεπτικό και αποτελεί μια από τις πιο υγιεινές πηγές υδατανθράκων, πρωτεϊνών και άλλων θρεπτικών συστατικών.

 

Γάλα με φρούτα εποχής...για δεκατιανό  ( Smoothies)

Για τους καλοκαιρινούς μήνες όπως τώρα, που το παιδί είναι στο σπίτι και όχι στο σχολείο, μπορείτε να του φτιάξετε ένα ωραίο και θρεπτικό δεκατιανό με ένα ποτήρι γάλα και φρούτα εποχής όπως φράουλες, ροδάκινο και μπανάνα σε smoothie. Έτσι το παιδί παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται με τον πιο γευστικό τρόπο!!!

 

Γάλα με πίτες...για μεσημεριανό!

Έχετε ποτέ σκεφτεί στη διάρκεια του μεσημεριανού κάποιες φορές να προσφέρετε στο παιδί σας αντί για ένα ποτήρι νερό, ένα απολαυστικό ποτήρι δροσιστικό γάλα; Αυτό μπορείτε κυρίως να το κάνετε αν για μεσημεριανό έχετε για παράδειγμα σπιτική τυρόπιτα ή σπανακόπιτα που ταιριάζει τόσο γευστικά, όσο και διατροφικά.

 

Γάλα με μπάρα δημητριακών...μετά την προπόνηση

Μετά την προπόνηση δώστε δροσερό γάλα στο παιδί σας

Ένα ποτήρι εμπλουτισμένο γάλα (γραφικό με το προϊόν) αποτελεί πηγή καλής ποιότητας πρωτεϊνών, υδατανθράκων και ασβεστίου

Μπορείτε να συνδυάσετε το γάλα με μια μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης για extra ενέργεια.

 

Γάλα με τοστ... για βραδινό

Αισίως φτάσαμε στο βράδυ! Ένα ποτήρι δροσερό γάλα με ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και λαχανικά είναι το αγαπημένο μας βραδινό. Εύκολο , θρεπτικό και νόστιμο μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το βραδινό τους γεύμα, να τα χορτάσει και να μην τα «βαρύνει» πριν πάνε για ύπνο.

 

Τα γάλα πρέπει να έχει σταθερή παρουσία στη ζωή ενός παιδιού, όποια ώρα της ημέρας κι αν το επιλέξει και με όποιον τρόπο το επιλέξει.

Αυτό το ξέρουμε καλά εμείς οι μαμάδες. Αυτό που πρέπει ωστόσο να προσέχουμε είναι να επιλέγουμε εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος  ειδικά σχεδιασμένα ανάλογα με την ηλικία και τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών μας. Σίδηρος, βιταμίνη D , βιταμίνη C, φολικό οξύ και ασβέστιο είναι συστατικά που πρέπει ναπεριέχει το γάλα που επιλέγουμε για το παιδί μας ..κι έτσι μεγαλώνουμε παρέα… με τις ανάγκες των παιδιών!

Nestlé Junior 1+          Nestlé Junior 2+                   Nestlé sCOOL

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα παιδικά εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος  Nestlé θα βρείτε εδώ.

#MegalonoumeParea #NestleJunior #NestlesChOOL

#Sponsored

#Nestlé #healthierkids #spon

Καλή Απόλαυση!

 

tags:

video

tags:

video