Η Φαίδρα κάνει τα πρώτα της βήματα στον πιο kids friendly χώρο στα Νότια Προάστια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

"Τώρα που άνοιξε ο καιρός η Φαίδρα δεν αντέχει μέσα στο σπίτι όπως και εγώ.


Έχουμε γυρίσει όλες τις παιδικές χαρές των νοτίων προαστίων αλλά κάποια στιγμή η μαμά κουράζεται  να κάθεται μόνο σε ένα παγκάκι μιας παιδικής χαράς και να κοιτάει τη Φαίδρα που εξερευνά τα πάντα. Θέλει να πάει και μια βόλτα στα μαγαζιά  να πάρει μαγιό και να χαζέψει στην αγορά. Όμως το αιώνιο πρόβλημα είναι που κάνω ένα διάλλειμα να ταΐσω το παιδάκι να το αλλάξω αλλά να τσιμπήσω και εγώ κάτι

Βρήκα τη λύση.

Mετά την βόλτα μας λοιπόν πάμε στο οικογενειακό καφέ – εστιατόριο HYGGE. Με την βοήθεια του σερβιτόρου καθόμαστε σε τραπέζι, η κοπέλα από τον χώρο απασχόλησης έρχεται προς το μέρος μας και καλεί τα παιδιά μέσα να παίξουν ενώ εγώ παραγγέλνω καφέ – σπιτική λεμονάδα και πρωινό.

Κ ενώ εγώ απολαμβάνω όλα τα παραπάνω το παιδί μου απασχολείται στον χώρο με χειροτεχνίες και άλλες κατασκευές, δίνοντας μου έτσι τον ελεύθερο χρόνο να χαλαρώσω

Το οικογενειακό καφέ εστιατόριο HYGGE στη Γλυφάδα συνδυάζει έναν υπέροχο χώρο που δεν θυμίζει καθόλου παιδότοπο . Έχει ξύλινα και ποιοτικά παιχνίδια που πολύ αγαπώ. Έχει δραστηριότητες και τμήματα για όλες τις ηλικίες καθημερινά  και οι κοπέλες μπορούν να απασχολήσουν τη Φαίδρα την ώρα που εγώ πίνω ένα καφεδάκι χωρίς να ανησυχώ. Επίσης είναι ιδανικός χώρος για τις μαμάδες που θέλουν να πουν τα νέα τους  ή για τους μπαμπάδες που περιμένουν τις μαμάδες να ψωνίσουν κάτι στη γλυφάδα και τους έχουν αφήσει τα μωρά! Επίσης είναι ένας ιδανικό χώρος για μια μαμά που προσέχει τη διατροφή του παιδιού της και θέλει υγιεινά και φρέσκα σνακ για τα παιδιά της χωρίς  να χρειάζεται να κουβαλάει φαγητό μαζί της!

Μπαίνουμε  στον χώρο του καφέ – εστιατορίου , βρίσκουμε τραπέζι, οι κοπέλες μας ξεναγούν στο χώρο και αφήνω τη Φαίδρα να παίξει, όμως είναι ξυπόλητη.

" Αυτό το πρόβλημα που έχεις όταν το μωρό αρχίζει να μπουσουλάει και να σηκώνεται όπως η Φαίδρα αυτή τη περίοδο δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Η παιδίατρος μου και έρευνες που έχω διαβάσει λένε ότι πλέον τα παιδάκια πρέπει να μάθουν να περπατάνε με γυμνά πόδια .

Αυτό μες στο σπίτι είναι οκ όμως δεν μου είπε κανένας τι γίνεται όταν βγαίνω έξω πάω σε μια φίλη η στην παιδική χαρά ή στη θάλασσα τώρα που ανοίγει ο καιρός. Τι βάζω στο παιδί; Έκανα το λάθος και της πήρα παπούτσια για τα πρώτα βήματα του μωρού και ήταν τόσο βαριά και σκληρά που η Φαίδρα έκλαψε όσο δεν έχει κλάψει από τότε που γεννήθηκε.

Απελπίστηκα αλλά μια φίλη μου μου μίλησε για τα ATTIPAS. Ξετρελάθηκα και πλέον δεν τ΄’ αποχωρίζομαι γιατί:

  1. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και μαλακά, γίνονται ο αχώριστος φίλος του παιδιού σε όλες του τις δραστηριότητες.
  2. Ανθεκτικά και εύκαμπτα, με αντιολισθητική σόλα και ευκολία στο πλύσιμο και στο στέγνωμα .
  3. Οι μικροί πόροι στη σόλα τους επιτρέπουν στα πόδια του παιδιού να αναπνέουν και να μην ιδρώνουν.
  4. Απαλλαγμένα από επιβλαβή υλικά και σχεδιασμένα βάσει των αυστηρότερων προδιαγραφών και ελέγχων ασφαλείας.
  5. Προσφέρουν τη μέγιστη ελευθερία στην κίνηση των δαχτύλων.
  6. Φοριούνται και στην παραλία αλλά και μέσα στο νερό.

 

 

tags:

video

tags:

video