Η Μαντώ. Γαστεράτου με τον κολλητό της Φάνη Λαμπρόπουλο φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της ( βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κορίτσια μου γειά σας, ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγω μόλις μπήκα στον όγδοο μήνα και η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται σαν ψέμα, νιώθω σαν να έμαθα ότι είμαι έγκυος χθες. Ούτε και εγώ έχω καταλάβει πως έχουν περάσει οκτώ ολόκληροι μήνες.

Απο τη μία έχω τεράστια ανυπομονησία να κρατήσω στα χέρια μου το γιο μου και από την άλλη νιώθω ότι ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα που ούτε πρόλαβα να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω καλα καλα όλη αυτή την υπέροχη κατάσταση που μου συμβαίνει.
Εμένα ο Άγιος Βασίλης φέτος θα μου φέρει το καλύτερο δώρο της ζωής μου.


Σε λίγες ημέρες, θα αρχίσω να πιστεύω ξανά στον Άη Βασίλη, γιατι θα μου φέρει το ωραιότερο δώρο της ζωής μου-τον γιο μου.
Όταν θα έρθει ο μικρούλης μου σε αυτό τον κόσμο πρέπει να είναι όλα έτοιμα! Ξεκινάς να κάνεις τις αγορές σου και τρέχεις να διαλέξεις έπιπλα, καροτσάκια, φορμάκια κουβερτούλες, παπουτσάκια παιχνιδάκια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... Πρώτα από όλα όμως, πρέπει να αρχίσεις απο τα βασικά! Να φτιάξεις το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σου. Αυτή η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει κατά την γνώμη μου, από τον έβδομο μήνα της κύησης, αν δεν θέλεις να τρέχεις τελευταία στιγμή με την κοιλιά στο στόμα.
Καλά εννοείται ότι δεν θα τρέξεις εσύ αλλά οι φίλοι σου! Ευκαιρία μα τους εκμεταλλευτείς και λιγο.
Τον κολλητό μου φίλο τον Φάνη Λαμπρόπουλο, φαντάζομαι τον ξέρετε οι περισσότεροι. Με το Φάνη κάνουμε παρέα από το 2015. Μη με ρωτήσετε πως έχουμε κολλήσει, βίτσια είναι αυτα!
Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία και τον φώναξα στο σπίτι να με βοηθξσει να στήσουμε το δωμάτιο του μωρού.
Ο Φάνης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθε ότι είμαι έγκυος. Θυμάμαι ότι τον πήραμε τηλέφωνο με Facetime μαζί με τον άντρα μου λίγο μετά αφότου μάθαμε ότι διανύω το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μου.
Λένε ότι οι φίλοι φαίνονται στις χαρές σου και εγώ τους φίλους μου όντως τους μετράω στις χάρες μου. Οι φίλοι είναι οι συγγενείς που διαλέγουμε έτσι δεν λένε;
Όταν συμβαίνει κάτι τόσο σημαντικό στη ζωή σου, οι πρώτοι άνθρωποι που θέλεις να μοιραστείς την χαρα σου, εκτός από τους γονείς σου και τα αδέλφια σου ή τους συγγενείς σου είναι οι φίλοι σου.
Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα περιμένατε να διαλέξω έπιπλα για τον μικρό με την παρέα της κολλητής μου, κάποιας φίλης μου που έχει ήδη γεννήσει και ξέρει δύο τρία βασικά πράγματα, με τον άντρα μου, με τους γονείς μου ή έστω με κάποια πολύ καλή μου φίλη... Η αλήθεια είναι οτι ήθελα αυτή τη διαδικασία να τη μοιραστώ με έναν άνθρωπο που θα με πλημμυρίσει χαρά και γέλιο!
Ετσι λοιπόν πήρα το Φάνη και πήγαμε να διαλέξουμε τα πράγματα του μωρού στο Baby City! Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις λένε...
Η Μαντώ. Γαστεράτου με τον κολλητό της Φάνη Λαμπρόπουλο φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της ( βίντεο)

Μόλις φτάσαμε στο μαγαζί ( Ανδρέα Παπανδρέου 19, Μαρούσι 151 24)
οι ιδιοκτήτες Πάνος και Μαρία μας υποδέχτηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο και μία απορία στα μάτια τους, που για να πώ την αλήθεια δικαιολογώ απόλυτα, δεν είμαστε βλέπεις και τα πιο ήσυχα άτομα στον πλανήτη! Τι θα κάνουν αυτοί οι δύο τρελοί άραγε μέσα στο μαγαζί; ( φαντάζομαι οτι αναρωτιούνταν).
Συνηθισμένα πράγματα θα απαντήσω. Τσεκάραμε ενα εξωπραγματικά ανθεκτικο καροτσακι για τον μπέμπη, μία κούνια που κυριολεκτικά αντέχει και μωρό ελέφαντα και χίλια δυο άλλα πράγματα που θα χρειαστεί ενα μωράκι όταν έρθει στην ζωή.
Η Μαντώ. Γαστεράτου με τον κολλητό της Φάνη Λαμπρόπουλο φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της ( βίντεο)
Διάλεξα οτι μου άρεσε, και λίγες μέρες αργότερα τα πράγματα που παραγγείλαμε ήρθαν στο σπίτι.
Ο Φάνης ανέλαβε χρέη μάστορα εγώ συντόνιζα τις εργασίες και η φίλη μου η Άννα η οποία ασχολείται με το το design σε βρεφικά και παιδικά δωμάτια έβαλε την δική της πινελιά...

Η Μαντώ. Γαστεράτου με τον κολλητό της Φάνη Λαμπρόπουλο φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της ( βίντεο)Η Μαντώ. Γαστεράτου με τον κολλητό της Φάνη Λαμπρόπουλο φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της ( βίντεο)Η Μαντώ. Γαστεράτου με τον κολλητό της Φάνη Λαμπρόπουλο φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου της ( βίντεο)Μωράκι μου σε περιμένουμε! Θέλουμε το σπίτι μας να γεμίσει με τη γλυκιά φωνούλα σου με τα χαμογελάκια σου και με την αγγελική παρουσία σου!
Με αγάπη η μαμά σου♥️
Δες εδω το baby roum tour στο κανάλι μου MADARA CHANNEL...

https://youtu.be/4n9EtVUyGUY

tags:

video

tags:

video