Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η συγκινητική απόφασή της να υιοθετήσει ένα αγοράκι

Δημοσιεύθηκε στις

Μια συγκινητική εξομολόγηση για το παιδί που υιοθέτησε έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Hello για την απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να υιοθετήσουν ένα αγοράκι.


View this post on Instagram

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, δεν σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με ένα μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε “Είναι δικός μας”». Η συγκινητική ανθρώπινη εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, αποκλειστικά στο Hello! #nottobemissed #internationalmagazine #exclusivities #hello #hola

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

 

Όπως εξήγησε, ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της σκέφτονταν την υιοθεσία, αλλά μόλις συνάντησαν αυτό το πλάσμα σε ένα νοσοκομείο αμέσως δέθηκαν μαζί του. Μάλιστα, προσπάθησαν και έψαξαν να του βρουν μία οικογένεια, μάταια όμως. Μη μπορώντας να τον αποχωριστούν πήραν αυτήν την τόσο σπουδαία απόφαση να τον υιοθετήσουν.

«Η αλήθεια είναι ότι, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου, δε σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με έναν μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε "είναι δικός μας"».

 

 

Δείτε εδώ ποιες Ελληνίδες και ξένες celebrities θα γεννήσουν το 2019!

 

tags:


tags: