Ηappy School Year event με παιδιά, γονείς και πολλές επώνυμες μανούλες

Το μεγαλύτερο Back to School Event, το Happy School Year πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Athens Metro Mall το Σάββατο 8 και 15 Σεπτεμβρίου!

Οι γονείς ενημερώθηκαν και τα παιδιά διασκέδασαν με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς.

Το all4mama.gr, με χορηγό επικοινωνίας τον Easy 97,2, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή γιορτή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και έβαλε τις βάσεις ώστε να αποτελέσει θεσμό και την επόμενη χρονιά!

Στο «Ηappy School Year» event, οι γονείς ενημερώθηκαν από τους ειδικούς για θέματα που αφορούν στην προετοιμασία και στην προσαρμογή του μαθητή από εκπαιδευτικούς και ειδικούς ψυχολόγους.

Έμαθαν πώς μπορούν να εντάξουν στη διατροφή των παιδιών τους τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται για μια σχολική χρονιά γεμάτη ενέργεια και δύναμη από διατροφολόγους.

Γνώρισαν τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόληψη και την υγεία των παιδιών τους από γιατρούς.

Μάθανε πώς μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα αθλήματα για τα παιδιά τους ανάλογα με την ηλικία από καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Όσο για τα παιδιά;; Δοκίμασαν ξιφασκία, πήραν μέρος σε έναν ενδεικτικό στίβο μάχης, χόρεψαν ρούμπα και rock ‘n’ roll και έκαναν crafting στο craft room by Agapi.

Ομιλητές στο δεύτερο «Happy School Year » μεταξύ άλλων ήταν: ο Μπάμπης Κυραϊλίδης- Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων, η ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος και founder του all4mama.gr Ζωή Κρονάκη.

O διατροφολόγος Iωσήφ Αλεξανδρίδης,

Η  food blogger Θέμις Καρδιόλακα,

Η ψυχολόγος Αγγελική Καβαλλιεράτου

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντυ Περσάκη, η συγγραφέας παραμυθιών Μαρίνα Γιώτη 

Η παιδοφθαλμίατρος Βίκυ Φωλλίδηη ψυχολόγος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Πλοήγησης Μαρία Δάρρα και άλλοι εκλεκτοί επιστήμονες.

 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλές γνωστές και αγαπημένες μανούλες όπως η Βάσω Κολλιδά,

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου,

Η Ελένη Καρποντίνη μαζί με τον σύζυγο της Βασίλη Λιάτσο

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλά πλούσια δώρα και δωροεπιταγές.

Φωτογραφική κάλυψη: