Αυτά τα μαγιό είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για τις θηλάζουσες μητέρες! (φωτο)

Η ζωή μιας γυναίκας αλλάζει ριζικά όταν γίνεται μητέρα. Αυτό είναι δεδομένο. Μαζί με αυτό, όμως, αλλάζει και η ανάγκη της για... μαγιό. Ναι, ναι. Μια νέα μαμά, ειδικά αν θηλάζει, χρειάζεται ένα μαγιό ειδικά σχεδιασμένο για να ταΐζει με άνεση το μωρό της. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Moloco.

Τα μαγιό Moloco είναι τόσο κομψά που θα θέλετε να τα φορέσετε ακόμα και αφού τα παιδιά σας σταματήσουν να θηλάζουν.

 

 

Ο ειδικός σχεδιασμός του σουτιέν έχει εξαιρετική εφαρμογή και πολλαπλές μορφές υποστήριξης, καθώς και ένα κρυφό περίβλημα που επιτρέπει στο μωρό σας να αποκτήσει πρόσβαση χωρίς να εκθέσετε ολόκληρο το στήθος σας. Αν ψάχνετε για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη, το ολόσωμο Moloco μαγιό διαθέτει τις ίδιες καινοτόμες πτυχές σχεδιασμού.

Το site της εταιρείας διαθέτει ένα εύχρηστο βίντεο και έναν οδηγό για τον ακριβή τρόπο χρήσης όλων των φανταστικών επιλογών που μπορούν να σας δώσουν τα μαγιό Moloco. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διαφορετικά στυλ μπικίνι (το πάνω και το κάτω πωλούνται και χωριστά αν δεν θέλετε να αγοράσετε το σετ), τα οποία διατίθενται σε τρία super chic χρώματα από μέγεθος 0 μέχρι μέγεθος 12. Οι ιδρυτές της εταιρείας ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν αυτά τα μαγιό και σε μεγαλύτερα μεγέθη.

 

 

 

Τώρα, το μόνο που λείπει από τις μαμάδες που πηγαίνουν στη θάλασσα ή την πισίνα είναι μία πάνα... κολύμβησης για να μπορούν να τη φορούν τα παιδιά τους και να πλατσουρίζουν ελεύθερα!

 

 

Διαβάστε επίσης: Ένα μαγιό για κάθε τύπο σώματος! Και για μετά την εγκυμοσύνη...

 

 

tags:


tags: