Μακαρόνια με κιμά χωρίς ντομάτα: Γιατί αυτή τη συνταγή τα παιδιά σας θα σας ζητήσουν να την ξαναφτιάξετε!
Δημοσιεύθηκε στις
Από τη *Θέμιδα Καρδιόλακα
"Κιμάς χωρίς ντομάτα; Hell yeah!"
Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Μερίδες: 4
Τι χρειαζόμαστε
- 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 2 καρότα, ψιλοκομμένα
- 2 κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα
- 600 ml. ζωμό κοτόπουλου
- 1/4 κούπας Worcester sauce
- Λίγο φρέσκο πιπέρι
Τι κάνουμε
- Σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Ρίχνουμε μέσα τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να μην βλέπουμε ροζ κομματάκια.
- Προσθέτουμε τα καρότα και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά.
- Ρίχνουμε το ζωμό, τη Worcester sauce και το πιπέρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους.
*H Θέμις Καρδιόλακα είναι σεφ και blogger του mamaknows.gr. Eχει γράψει τα βιβλία "Μαμά δεν τρώω πράσινα", "Όχι πια γλουτένη , μαμά", "Τι θα φάω στο σχολείο, μαμά;"