Μαντώ Γαστεράτου: Η... τραυματική εμπειρία της όταν πίστεψε ότι ο γιος τη κόλλησε κορoνοϊό στο σχολείο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η μεγάλη αγωνία κάθε μαμάς στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης είναι μην τυχόν και κολλήσει το παιδί της κορoνοϊό: στην παιδική χαρά, στον παιδότοπο, στις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά κυρίως στο σχολείο, όπου συναναστρέφεται με πολλά παιδάκια σε κλειστό χώρο!

Η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογείται στο 5 Minute Mum πως ένιωσε όταν ήρθε αντιμέτωπη με την πιθανότητα να κόλλησε ο γιος της στο σχολείο κορoνοϊό και περιγράφει την "τρέλα" που ακολούθησε.


Συμπτώματα, self tests, μάσκες, αποστάσεις, εμβόλια και όλα αυτά με πρωταγωνιστές δίχρονα παιδάκια!

"Μόλις είδα 39 πυρετό, καταρροή,ήταν πεσμένος σtη διάθεσή του, πανικοβλήθηκα. Εκείνο το διάστημα ο άντρας μου έλειπε εκτός Αθηνών. Και μετά από πολύ καιρό κάλεσα το Σαββατοκύριακο τους γονείς μου στο σπίτι. Όταν βγήκε αχνά θετικό το self test. Μέχρι να ετοιμάσω το παιδί μου να το πάω στο Παίδων, αρρώστησα. Καταιγιζόμουν με πολά συναισθήματα, έλεγα Παναγία μου τους σκότωσα, σκότωσα τους γονείς μου, που έχουν  υποκείμενα νοσήματα. Δεν μπoρούσα να συνέλθω. Μέχρι να βγει το rapid test αρνητικό πέρασα μια φρίκη.  Όταν ηρέμησα σκεφτόμουν ότι έκανα ό,τι χειρότερο μποορύσα για να αντιμετωπίσω μια τέτοια κατάσταση..." σημειώνιε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου, και στη συνέχεια εξηγεί τι ακριβώς κάνει για να προστατεύσει, όσο μπορεί το παιδί της από τον κορονοϊό.

Παρακολουθείστε το βίντεο και μάθετε πως μέσα από τις δυσκολίες παίρνεις τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής!