Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στις "Μαμά-δες": "Δεν έχω ανάγκη να κάνω ένα τρίτο παιδί, αλλά να υιοθετήσω"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Με δύο γιούς στην εφηβεία, ο ένας 12 και ο άλλος στα 11 να ακολουθεί έρχεται η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να μιλήσει για την οικογένεια της, πως επηρέασε η μητρότητά τη σχέση του ζευγαριού και την επαγγελματική της πορεία. Στο Μαμά-δες λοιπόν εμφανίζεται ανανεωμένη και ήρεμη καταλήγοντας να τονίζει πως: "Η μάνα είναι μάνα".

από τη Βέρα Πάρδου


"Δεν υπήρχε για μένα άλλος τρόπος. Ήταν επιλογή μου και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Και η αλήθεια είναι ότι δεν με φρέναρε καθόλου αντιθέτως με βοήθησε. Πλέον λέω ευτυχώς που έκατσα και το ευχαριστήθηκα".  σχολιάζει για την περίοδο που αποσύρθηκε από το χώρο της ηθοποιίας προκειμένου να αφοσιωθεί στο ρόλο της ως νέα μαμά.

Έπειτα επισημαίνει πως με τον ερχομό των παιδιών και κυρίως του πρώτου το ζευγάρι κλονίζεται σε έναν βαθμό και χρειάζεται να δουλέψει για την επικοινωνία του. Συγκεκριμένα: "Στην αρχή υπάρχει αλλαγή και είναι δύσκολα. Αλλά πολύ φυσιολογικά, δηλαδή περάσαμε από αυτό και μετά συνεχίσαμε, βρέθηκε η ισορροπία".

Τέλος αναφέρεται στο κομμάτι της υιοθεσίας που υπάρχει ως θέμα υπό συζήτηση στην οικογένεια και το έχουν αναφέρει και στα παιδιά καθώς είναι κάτι που μαζί με το σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη θα ήθελαν πολύ. "Είναι αρκετά χρόνια που το συζητάμε και το θέλουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με την έννοια της προσφοράς, το έχουμε και οι δύο κάπως ανάγκη. Δεν  ξέρω αν θα γίνει αλλά η θέληση μας ήταν αυτή". Για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στο παραπάνω βίντεο.