Η Βικτώρια Χαλκίτη στο "Μαμά-δες": Έμαθα ότι είμαι έγκυος στις 05:00, ξύπνησα τον άνδρα μου και χορεύαμε!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτη και η Ζωή Κρονάκη συζητούν σε ένα πολύ όμορφο χώρο γεμάτο γλυκές γεύσεις για τη μητρότητα, το ταξίδι μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή και την καταλυτική παρουσία που είχε ο σύζυγος της.

από τη Βέρα Πάρδου 


Μιλώντας για τις τις έξι εξωσωματικές που έκανε ώσπου να καταφέρει να γίνει μητέρα παραδέχεται ότι αυτό που της έχει μείνει έντονα είναι η στάση του συζύγου της. "Κρατάω την αγάπη και τη δύναμη του άντρα μου. Σε εκείνον τα οφείλω όλα". Μάλιστα ανακάλυψαν το ζήτημα που υπήρχε όταν αρρώστησε η μητέρα της από καρκίνο και θέλησαν να επισπεύσουν το θέμα του παιδιού, εντελώς τυχαία δηλαδή.

"Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα γιατί νιώθεις ηττημένη" αποκαλύπτει και περιγράφει όλα όσα μπορεί να αισθανθεί μια γυναικά αντικρίζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα της εξωσωματικής. Αναλύει τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό της γεμάτες απογοήτευση, θυμό και λύπη. Για αυτό το λόγο όταν έρχεται το θετικό αποτέλεσμα μόνο χαρά και ευτυχία μπορεί να υπάρχει.

"Είδα ένα αχνό σημάδι. Ξύπνησα τον άντρα μου για να το δει και μου λέει καλέ αυτό είναι θετικό. Χορεύαμε, τραγουδάγαμε, γελάγαμε δεν το πιστεύαμε, αποκαλύπτει χαμογελώντας για τη στιγμή που έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς και συγκεκριμένα όλα αυτά συνέβησαν στις 5 το πρωί. Τέλος  λέει χαρακτηριστικά ότι "Στον Φίλιππο μιλάω μόνο σουηδικά" καθώς από εκεί κατάγεται και αποτελεί μια πολύ σημαντική και όμορφη κίνηση. Είναι πολύ βοηθητικό τα παιδιά να έχουν τέτοιου είδους εφόδια από τόσο μικρές ηλικίες. Για να απολαύσεις αυτή τη γλυκιά συνέντευξη, μπορείς απλώς να πατήσεις το βίντεο.