Η Ορσαλία Παρθένη στο "Μαμά-δες": "Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Θέλω να είμαι μέσα στη ζωή των παιδιών μου".

Δημοσιεύθηκε στις

Επιχειρηματίας, σχεδιάστρια, μαμά δύο παιδιών και πολλές ακόμα ιδιότητες θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την Ορσαλία Παρθένη που βρέθηκε καλεσμένη στο Μαμά-δες και στη Ζωή Κρονάκη. Σε μια συνέντευξη λοιπόν εφ` όλης της ύλης θα έλεγε κάποιος αφού μίλησε για το πως είναι εκείνη ως μαμά, πως ήταν η σχέση με τον πατέρα της και πως όλα τα παραπάνω εμπεριέχουν την Ελληνίδα γυναίκα και τον τρόπο που ντύνεται.

από τη Βέρα Πάρδου


"Είμαι 25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Είχα αναλάβει όλη αυτή την υπευθυνότητα και δεν ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν ότι θα το κάνω από μικρή, την οικογένεια εννοώ", υπόστηρίζει με χαμόγελο καθώς ξεκινάει τη συζητηση μας. θέλοντας να τονίσει ότι τα παιδιά δεν τα έκανε σε μικρή ηλικία.

"Η οικογένεια γίνεται και λίγο βάρος σαν έννοια όταν η οικογένεια και η δουλειά είναι μπερδεμένα μεταξύ τους" παραδέχεται και δεν μας προκαλεί εντύπωση καθώς τέτοιου είδους σχέσεις ανεξαρτήτως των διαφορετικών επιχειρήσεων είναι καλό να αποφεύγονται και κάθε άτομο του περιβάλλοντος να συνοδεύεται από μόνον έναν τίτλο.

"Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα. Είχα τάσεις φυγής. Έφυγα το `89, στα 17 μου. Τότε η Ελληνίδα γυναίκα ήταν υπερπαραγωγή. Δεν ταίριαζε πολύ και στο δικό μου ύφος σαν εταιρία και σαν φιλοσοφία ζωής. Δεν ήθελα ποτέ να με παρασύρει η μόδα. Ήθελα να κάνω αυτό που θεωρώ ότι εκπροσωπεί τον οίκο μου" δηλώνει στη συνέχεια σκεπτόμενη πότε έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό και πως ήταν τα πράγματα τελείως διαφορετικά.

Ενώ συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα προσθέτει για την τωρινή κατάσταση ότι: "Η Ελληνίδα μαμά σήμερα το ψάχνει πολύ με το παιδί της θέλει το καλύτερο για αυτό. Σαν στυλ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για τα στυλ, υπάρχουν τα πάντα αυτή τη στιγμή".

"Πιο πολύ παραπονιούνται τα παιδιά μου. Ζητάνε το χρόνο μαζί τους, η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος. Θέλω να είμαι μέσα στη ζωή των παιδιών μου. Δεν είναι εύκολο να μην είμαι παρεμβατική, τα παιδιά λένε ότι είμαι το αφεντικό. Ο πατέρας μου έβλεπε τα παιδιά στο μαγαζί κάθε Σάββατο. Απαιτούσε να έρθουν εκεί να τον δουν και ήταν και μια μεγάλη απώλεια για αυτά όταν έφυγε" μας αποκαλύπτει στο τέλος και φαίνεται στο πρόσωπο της να τα λατρεύει αφού χαμογελάει κάθε φορά που μιλάει για εκείνα. 

Για να δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Μαμά-δες" και να μάθετε περισσότερα για τη δυναμική που έκρυβε η σχέση με τον μπαμπά της δεν έχετε παρά να πατήσετε στο βίντεο πιο πάνω.