Φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα γλυκά καλτσόνε με τη μικρή σεφ Όλγα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει γλυκά καλτσόνε με τη μικρή Όλγα και εμείς τα λιγουρευόμαστε μέσα από την οθόνη μας. Δημιουργεί λοιπόν δύο είδη από διαφορετικά πιτσάκια που όπως εξηγεί δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη ζύμη να φουσκώσει και είναι γεμιστά με κακάο ή με μαρμελάδα.

Για αυτή τη συνταγή χρειαζόμαστε:


  • 250γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 125ml χλιαρό νερό,
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι

και η ζύμη είναι έτοιμη ώστε η μικρή Όλγα με το πιρούνι της να ξεκινήσει το ανακάτεμα της. Η ίδια ζύμη είναι κατάλληλη για αλμυρές και για γλυκές λιχουδιές, ενώ μπορούμε να τη γεμίσουμε αναλόγως κάθε φορά με ό,τι έχουμε όρεξη και κυρίως στην κουζίνα μας.

Την κόβουμε λοιπόν σε στρογγυλά κομμάτια και τα γεμίζουμε με σοκολάτα και ταχίνι, τα κλείνουμε καλά και τα τοποθετούμε στο τηγάνι που το έχουμε προθερμάνει σε μεσαία φωτιά. Τα έχουμε στο νου μας ώστε να τα γυρίσουμε και μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα τοποθετούμε στο πιάτο.

Στη μικρή Όλγα σερβιρίστηκαν με χυμό και φάνηκε να τα απολαμβάνει τόσο που έγλειψε κρυφά και το κουτάλι της σοκολάτας.

Αν θέλετε να δείτε και το δικό σας παιδί με τέτοιο χαμόγελο λιγούρας και ανυπομονησίας δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο.

tags:

video

tags:

video