Ελένη Πετρουλάκη στο "Μαμά-δες": "Μετά από αποτυχημένες εξωσωματικές, τα παιδιά μου τα έκανα φυσιολογικά, μόλις ηρέμησε το μυαλό μου" (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ζωή Κρονάκη συναντάει στο "Μαμά-δες" την Ελένη Πετρουλάκη και το αποτέλεσμα είναι ειλικρινές και καθηλωτικό. Η καλεσμένη μιλάει για τις 4 κόρες της, την καθημερινότητα με τα παιδιά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τώρα στην διάρκεια της εφηβείας τους.

από τη Βέρα Πάρδου


"Προτζεκτ τεράστιο και πολύ δύσκολο να είμαι μαμά 4 κοριτσιών. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που κάνω. Αλλά στο σπίτι και η ασχολία με τα παιδιά και το ψυχολογικό και η πίεση που ασκείται είναι για μένα ψυχοφθόρο" παραδέχεται για τη ζωή της ως μητέρα και για το πόσο έχουν δυσκολέψει οι συνθήκες τώρα που οι κόρες της βρίσκονται στην εφηβεία.  "Η εφηβεία δεν παλεύεται. Με έχει αγχώσει πολύ η αντίδραση τους και η επιμονή".

"Εγώ έκανα πάρα πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, όλες αποτυχημένες. Και ψυχική φθορά και σωματική φθορά. Τα παιδιά μου τα έκανα όλα απόλυτα φυσιολογικά μόλις ηρέμησε το μυαλό μου. Απογοητευόμουν αλλά δεν είχαν χάσει την πίστη μου" είναι το αμέσως επόμενο μεγάλο θέμα που θίγεται αφού αποκαλύπτει η Ελένη Πετρουλάκη ότι δέκα χρόνια προσπαθούσε να κάνει παιδί μέσω εξωσωματικής χωρίς αποτέλεσμα.

"Είναι κάτι το οποίο δεν το προγραμματίζεις, έρχεται από μόνο του. Οι ορμόνες όταν αλλάζουν υπάρχουν πολλές επιπτώσεις. Είναι ορμονική αλλαγή"  ομολογεί για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε μετά την κύηση δίνοντας έτσι το δικό της μήνυμα ότι οι μανούλες δεν φταίνε σε τέτοιου είδους ζητήματα και χρειάζονται απλώς στήριξη. Ενώ επισημαίνει ότι: "Η πιο δύσκολη στιγμή στο ταξίδι της μητρότητας είναι αυτό που περνάω τώρα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, μεγαλώνουν και τα προβλήματα" δείχνοντας πόσο την έχουν επηρεάσει όσα βιώνει.

Τέλος  αναφέρεται στο σύζυγος και στο γεγονός ότι επιβεβαιώνει τα στατιστικά όντας ένας μπαμπάς που λατρεύει τις κόρες του. "Η συμβίωση και ο γάμος είναι μοίρασμα ευθυνών. Ο μπαμπάς έχει αδυναμία στις κόρες. Εγώ ουσιαστικά κάνω τον κακό το λύκο συνέχεια και είμαι η πιο αυστηρή. Τον μπαμπά τους τον ρίχνουν".

Για να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη αλλά και το κλίμα να ελαφραίνει στο τέλος με μια μαντινάδα μετά από τόσες παραδοχές και αποκαλύψεις δεν έχεις παρά να πατήσεις το βίντεο πιο πάνω.