Δημήτρης Σταρόβας στο "Μαμά-δες": "Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι όσο στενή θα ήθελα"

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Δημήτρης Σταρόβας στην ενότητα "Μπαμπά μίλα" στην εκπομπή "Μαμά-δες" μιλά για την έφηβη κόρη του και την μεταξύ τους σχέση, για την παιδική του ηλικία και για τον ρόλο του ως πατέρας.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 

«Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι όσο στενή θα ήθελα να είναι» εξομολογείται για την κόρη του η οποία είναι 17 χρονών. «Νιώθω ότι υπάρχει ένα κενό στη σχέση μας το οποίο θέλω να γεφυρώσω».

Δεν γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα και αργότερα η μητέρα του παντρεύτηκε έναν άλλον άνδρα,  ονόματι «Σταρόβας», στον οποίο και οφείλεται το επώνυμό του. «Μπορεί τα πράγματα να ακούγονται τραγικά, αλλά μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με τη μάνα μου και τη γιαγιά μου να με έχουν στα ώπα- ώπα» λέει για τα όμορφα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Έγινε πατέρας στα 41. «Αλλάζει όλη η ζωή του ανθρώπου. Νιώθεις ευθύνη να προσέχεις τον εαυτό σου» αναφέρει, ενώ πηγαινοερχόταν δύο φορές την εβδομάδα Αθήνα- Θεσσαλονίκη προκειμένου να βλέπει την κόρη του γιατί υποστηρίζει πως «Ο γονιός πρέπει να είναι εκεί, όταν τον χρειαστεί το παιδί του».

Κλείνοντας, υποστηρίζει πως προγράμματα τύπου “Bachelor” είναι προσβλητικά για το γυναικείο φύλο και πως «Ζούμε στην εποχή της υπερβολής».

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.