3 πόζες εγκυμοσύνης που μπορείτε να «κλέψετε» από τη Meghan Markle

H Meghan Markle έχει αποδείξει ότι είναι η πριγκίπισσα του λαού: Είναι αυτή που στις δημόσιες εμφανίσεις της δίνει ιδέες σε όλες τις εγκυμονούσες για το πώς πρέπει να στέκονται- και να τις κολακεύει η στάση- έχοντας τόσο φουσκωμένη κοιλίτσα λες και έχουν μια μπάλα bowling στο στομάχι τους. Εδώ, σας παρουσιάζουμε τρεις από τις αγαπημένες μας στάσεις σώματος της Δούκισσας του Σάσεξ, τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε όσες είστε προ των πυλών του μαιευτηρίου.

Τοποθετήστε το χέρι σας χαμηλά στην κοιλιά

 

 

Με την παλάμη ανοικτή, το τρικ είναι να στέκεστε όρθια έχοντας τοποθετημένη και χαλαρή τη μία παλάμη σας στο κάτω μέρος της φουσκωμένης κοιλίτσας. Πρόκειται για μία στάση που βοηθά να ορίσετε τη μέση σας.

Αγγίξτε την κοιλιά σας και με τα δύο χέρια

 

 

Συνενώνοντας τα χέρια μπροστά και στο κέντρο της φουσκωμένης κοιλίτσας βοηθά να αγκαλιάσετε τον όγκο αυτής. Είναι επίσης μια υπενθύμιση για την καλή στάση της μητρότητας με τους ώμους κάτω φυσικά!

Να έχετε κάποιον άλλο που θα στέκεται πάντα λίγο 
πιο μπροστά από σας

 

 

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει αποδείξει ότι είναι το απόλυτο κολακευτικό φωτογραφικό στήριγμα: Ζητώντας από τον σύζυγό σας να στέκεται πάντα λίγο πιο μπροστά από εσάς- όπως ακριβώς ο Χάρι-, θα δείτε φωτογραφίες με μεγαλύτερη διάσταση και εξασφαλίζετε έτσι ότι η κοιλιά σας δεν είναι το επίκεντρο.

 

Διαβάστε εδώ πόσο διχάζει το άγγιγμα της φουσκωμένης κοιλιάς της Meghan Markle σε δημόσιες εμφανίσεις!

 

 

tags:


tags: