Τα 12 ζώδια στο τραπέζι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του στάση και συμπεριφορά στο φαγητό! Εμείς βρήκαμε τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων και σας τα παρουσιάζουμε! Άραγε το δικό σας παιδί έχει αρχίσει να εμφανίζει παρόμοια χαρακτηριστικά όταν βρίσκεται στο τραπέζι;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπάει τα καυτερά, πικάντκα φαγητά και το κόκκινο κρέας ενώ του αρέσει να τσιμπολογάει συνέχεια! Το καλύτερο του γεύμα είναι το πρωινό γιατί του δίνει ενέργεια για όλη την ημέρα!
Health Tip: Τρώτε αργά


ΤΑΥΡΟΣ
Ο πιο λιχούδης από όλους! Για εκείνον το φαγητό αποτελεί μεγάλη απόλαυση. Λατρεύει τα γλυκά, τα αμυλούχα φαγητά και κάθετι που περιέχει υδατάνθρακες.
Health Tip: Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τα γλυκά με φρέσκα φρούτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπάει την ποικιλία στο φαγητό και δεν έχει περίεργα γούστα. Του αρέσουν πολύ τα σνάκ και οι σαλάτες και ό,τι μπορεί να φαγωθεί με το χέρι!
Health Tip: Δημιοργήστε μια ρουτίνα φαγητού και γευματιζετε την ίδια στιγμή κάθε μέρα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο βασιλιάς του comfort food. Ο,τι θυμίζει μανούλα, το λατρεύει και του αρέσουν όλες οι κλασσικές μαμαδίστικες συνταγές. Είναι από τους καλύτερους σεφ, ειδικά στα γλυκά και ζυμαρικά που υπεραγαπάει.
Health Tip: Μάθετε να ελέγχετε την όρεξή σας όταν είστε νευρικοί ή φοβισμένοι.

ΛΕΩΝ
Λάτρης των ιδιαίτερων γεύσεων, των ακριβών υλικών και φυσικά δίνει μεγάλη σημασία στην παρουσίαση του φαγητού, στο στρωμένο τραπέζι και στο καλό κρασί, ως εξαιρετικός οικοδεσπότης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπάει τα φρέσκα λαχανικά, τα δημητριακά και τα φρούτα και την υγιεινή διατροφή. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα και μαγειρεύει κλασσικά πιάτα στην πιο light εκδοχή τους.
Health Tip: Καταναλώστε μικρά και ελαφριά γεύματα για να αποφύγετε προβλήματα στο στομάχι.

ΖΥΓΟΣ
Χρειάζεται αρκετό χρόνο για να αποφασίσει τι θέλει να φάει αλλά γενικά προτιμάει εκλεπτυσμένες γεύσεις και μοναδικά υλικά.
Health Tip: Καταναλώστε σοκολάτα και γλυκά με μέτρο εάν θέλετε να διατηρείτε τη γραμμή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλει έντονες γεύσεις και αρώματα και έχει σταθερές προτιμήσεις από τις οποίες δύσκολα αποκλίνει. Του αρέσει η μαγειρική, ενώ τρελλαίνεται για σοκολάτα και γλυκά.
Health Tip: Αποφύγετε τα πρόχειρα φαγητά και πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού και τσαγιού καθημερινά

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπάει τα εξωτικά φαγητά, τα ασυνήθιστα μπαχαρικά και ό,τι τον ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και ανεξερεύνητους προορισμούς ενώ προτιμάει τα αλμυρά από τα γλυκά.
Health Tip: Αποφύγετε τις υπερβολές και τηρήστε έναν κανόνα: ένα γεύμα ισούται με ένα πιάτο, όχι παραπάνω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ως παραδοσιακός τύπος, θα ευχαριστηθεί ένα εξίσου παραδοσιακό φαγητό, όπως το κυριακάτικο ψητό στο φούρνο με πατάτε, ενώ αν θα βγει έξω για φαγητό θα συγκρίνει τις τιμές και θα αξιολογήσει την ποιότητα και το σέρβις.
Health Tip: Προσοχή στο αλάτι. Μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός του οργανισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προτιμά τα φαγητά που είναι ασυνήθιστα και πρωτότυπα αλλά και έχουν σταθερές προτιμήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκονται ανάμεσα σε φίλους γιατί δεν τους αρέσει να τρώνε μόνοι τους!
Health Tip: Αποφύγετε γεύματα αργά το βράδυ και επιλέξτε ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό.

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπά τα ψάρια και τα θαλασσινά αλλά οι προτιμήσεις στο φαγητό καθορίζονται πολύ από τη διάθεση τους. Τους αρέσουν οι απαλές γεύσεις. Οι ίδιοι είναι πολύ δημιουργικοί και ευφάνταστοι στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Health Tip: Πίνετε άφθονο νερό