Πώς ο μήνας γέννησης του μωρού σας επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή του;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Από τη Μαρία Ροδίτη

Μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι τα μωρά που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο είναι πιο πιθανό να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι άνθρωποι. Γνωρίζατε ότι το υψηλότερο ποσοστό οδοντιάτρων γεννιούνται το Δεκέμβριο; Και ένας ασυνήθιστος αριθμός μουσικών γεννιέται το Φεβρουάριο;


Ναι, μία και μόνο ημερομηνία γέννησης και συγκεκριμένα ο μήνας που γεννήθηκε το μωρό σας θα μπορούσε να υπαγορεύσει τα πάντα: Από τη μελλοντική σταδιοδρομία του μέχρι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, ακόμη και τις προοπτικές υγείας του.

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια εξέτασαν τα αρχεία για τον απίστευτο αριθμό του 1,75 εκατομμυρίου ασθενών που γεννήθηκαν μεταξύ του 1900 και του 2000 και βρήκαν ανθρώπους, οι οποίοι γεννήθηκαν συγκεκριμένους μήνες και οι οποίοι διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από άλλους!

Τα μωρά που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, τον Αύγουστο, τον Ιανουάριο και το Δεκέμβριο δεν είχαν υψηλότερο ή χαμηλότερο κίνδυνο, ενώ εκείνα που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο συνδέονταν με αυξημένο κίνδυνο ασθένειας.

 

Πώς ο μήνας γέννησης του μωρού σας επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή του;

 

Επιπλέον, οι μήνες του έτους συνδέονται με συγκεκριμένες αστρολογικές ενδείξεις, καθεμιά από τις οποίες συνδέεται με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Αν το μωρό σας γεννήθηκε μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου κάτω από το σημάδι του Κριού, μπορεί να ανιχνεύσετε μια ανεξάρτητη φλογερή φύση. Ενώ τα μωρά που γεννιούνται μεταξύ 21 Μαΐου και 21 Ιουνίου κάτω από το σημάδι των Διδύμων, μπορεί να σας εντυπωσιάσουν με το ανήσυχο πνεύμα τους.

Διαβάστε, λοιπόν, τι σημαίνει ο κάθε μήνας γέννησης για το παιδί ή το μελλοντικό παιδί σας και πάρτε τα μέτρα σας!

 

Ιανουάριος

Το ζώδιο του μωρού σας είναι Αιγόκερως (20 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου) ή Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου). Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sciences, η οποία εξέτασε δείγμα 100 διασημοτήτων συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών, τραγουδιστών και αθλητών, διαπίστωσε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός Α-listers βρίσκεται σε αυτόν το ζωδιακό αστερισμό.

Εκτός από την πιθανότητα να είναι πλούσιο και διάσημο, το παιδί σας θα είναι γενναιόδωρο, ευγενικό και καλός κριτής χαρακτήρων. Αφού αποκτήσει μια γνώμη για κάποιον δεν πρόκειται να την αλλάξει, οπότε προετοιμαστείτε για ένα πεισματάρικο παιδί!

 

Φεβρουάριος

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Φεβρουάριο γεννιούνται πολλά παιδιά, τα οποία συνήθως γίνονται καλλιτέχνες ή αστυνομικοί. Αρκετά αντιφατικές οι σταδιοδρομίες που ακολουθούν θα λέγαμε.

Το ζώδιό του είναι Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου) ή Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Με φαντασία και ευαισθησίες, το μικρό σας θα είναι συμπαθές προς τους άλλους, αλλά μπορεί να είναι αρκετά μυστικοπαθές όσον αφορά τα συναισθήματά του, γι 'αυτό ίσως χρειαστεί λίγη πειθώ για να μπορέσει να ανοιχτεί περισσότερο.

 

Μάρτιος

Ο μήνας αυτός έχει τις περισσότερες γεννήσεις της άνοιξης. Τα μωρά που γεννιούνται το Μάρτιο γίνονται δημιουργικοί και ταλαντούχοι άνθρωποι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τραγουδίστρια Mariah Carey, η οποία γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου.

Επιπλέον, οι περισσότεροι αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 ήταν γεννημένοι τους πρώτους 3 μήνες του έτους.

Το ζώδιό του είναι Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) ή Κριός (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πολύ ενεργητικά και περιπετειώδη πλάσματα, που όμως μπορεί να γίνουν ηγέτες κάποια στιγμή στη ζωή τους.

 

Πώς ο μήνας γέννησης του μωρού σας επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή του;

 

Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο γεννιούνται μελλοντικοί Διευθύνοντες Σύμβουλοι και Διευθυντές εταιρειών, οπότε αν βλέπετε ότι ο μικρός σας έχει ηγετικές ικανότητες, τώρα κατανοείτε τον λόγο. Είναι άτομα που εμπιστεύονται και δημιουργούν πολύ εύκολα φιλίες.

Το ζώδιό τους είναι Κριός (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου) ή Ταύρος (21 Απριλίου - 21 Μαΐου)!

Οι Ταύροι αρρωσταίνουν σχετικά εύκολα, είναι αξιόπιστα και αγαπητά παιδιά, ενώ είναι πολύ αποφασισμένοι, και αν τους προσβάλλετε, δε θα το ξεχάσουν ποτέ.

 

Μάιος

Συγγνώμη σε όλους τους μπαμπάδες που ονειρεύονταν να παρακολουθήσουν το μικρό τους να μετατρέπεται σε αθλητικό ήρωα, καθώς τα μωρά που γεννιούνται το Μάιο έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Βέβαια, για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις. Ο David Beckham γεννήθηκε στις 2 Μαΐου και φαίνεται να αψήφησε αυτές τις πιθανότητες!

Τα μαγιάτικα μωρά αγαπούν να φέρνουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους.  Από την τακτοποίηση της αίθουσας όπου παίζουν μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών τους για το σχολείο να είστε σίγουρη ότι δε θα χρειαστεί να τους πείτε κάτι δύο φορές.

Το ζώδιό τους  είναι Ταύρος (21 Απριλίου - 21 Μαΐου) ή Δίδυμος (22 Μαΐου - 20 Ιουνίου)!

Τα Διδυμάκια έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τους συνανθρώπους του, είναι φωτεινά παιδιά και μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές καταστάσεις.

 

Ιούνιος

Μην εκπλαγείτε αν δείτε το μικρό σας άγγελο να πάρει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στο μέλλον! Αυτός ο μήνας έχει δημιουργήσει έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό νικητών του πολυπόθητου βραβείου σε σύγκριση με άλλους μήνες.

Ενώ, βέβαια, ξεχωρίζουν για τη νοημοσύνη τους, τα μωρά του Ιουνίου βαριούνται πολύ εύκολα. Οι δραστηριότητες μετά το σχολείο και μια ποικιλία στη ρουτίνα τους θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση για να είναι σωστοί απέναντι στα καθήκοντά τους.

Το ζώδιό τους είναι Δίδυμος (22 Μαΐου - 20 Ιουνίου) ή Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)!

Ένα καρκινάκι είναι ίσως το πιο συναισθηματικό πλάσμα στον κόσμο. Ρομαντικοί και ντροπαλοί, είναι τα πιο κατάλληλα άτομα για να βρει κανείς παρηγοριά και να στηριχτεί πάνω τους.

 

Πώς ο μήνας γέννησης του μωρού σας επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή του;

 

Ιούλιος

Τα καλοκαιρινά μωρά λέγεται ότι μεγαλώνουν με μια θετική προοπτική μιας και τα χειμωνιάτικα μωρά τείνουν να είναι λιγότερο θετικά.

Μήπως το μωρό σας λατρεύει τον Μπομπ το μάστορα; Χμμ... Λογικό, αφού τα μωρά του Ιουλίου τείνουν να γίνονται οδηγοί τρένων και οικοδόμοι. Ενώ μπορούν να είναι πολύ πρακτικά, έχουν επίσης μια ευαίσθητη πλευρά που λαχταράει την αγάπη.

Το ζώδιό τους είναι  Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)! ή Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)!

Ακριβώς όπως ένα λιοντάρι, το μωρό σας θα είναι ενεργητικό, ελεύθερο και ανεξάρτητο, αλλά και ένας μεγάλος ηγέτης, πάντα με προσοχή!

 

Αύγουστος

Περισσότερα από το 50% των παιδιών που γεννήθηκαν αυτόν το μήνα έγιναν κομμωτές και κομμώτριες.

Το ζώδιό τους είναι Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) ή Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)!

Τα Παρθενάκια είναι εξαιρετικά έξυπνα και ανεξάρτητα. Αγαπούν  να τους δείχνετε την προσοχή σας και να τα λατρεύετε. Γι 'αυτό φροντίστε οι έπαινοι να μη λείπουν από την καθημερινότητά σας.

 

Σεπτέμβριος

Τα μωρά του Σεπτέμβρη είναι μεγάλοι λύτες προβλημάτων. Διαθέτουν μια εξυπνάδα και μια αλλιώτικη ποιότητα που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να προχωρήσουν στο σχολείο. Και εννοείται πως είναι τελειομανείς περισσότερο από όσο πρέπει.

Το ζώδιό τους είναι Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου) ή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)!

Το μικρό σας θα είναι εξαιρετικά κοινωνικό και αξιαγάπητο, απλά προσέξτε την κτητική πλευρά τους απέναντι στους φίλους και την οικογένειά τους.

 

Πώς ο μήνας γέννησης του μωρού σας επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή του;

 

Οκτώβριος

Σίγουρα ένας από τους καλύτερους μήνες όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές του μωρού σας. Τα στοιχεία από τα Πανεπιστήμια Oxford και Cambridge έδειξαν ότι τα μωρά που γεννήθηκαν αυτό το μήνα είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν πανεπιστημιακή θέση στο Oxbridge - στο σύνολο 30% υψηλότερη πιθανότητα από τα μωρά του Ιουλίου. Και παράλληλα με το ακαδημαϊκό τους δυναμικό, τα μωρά του Οκτωβρίου έχουν μια φυσική γοητεία που τρελαίνει τους πάντες.

Το ζώδιό τους είναι  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου) ή Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)! Ο Σκορπιός μπορεί να είναι αρκετά αδίστακτος όταν θέλει κάτι, οπότε σκεφτείτε όλες τις απαιτήσεις για γάλα που θα έχει κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αλλά είναι επίσης πολύ τρυφερά, διαισθητικά και πιστά παιδιά.

 

Νοέμβριος

Τα νεογνά του Νοέμβρη αγαπούν τη μάθηση τόσο που περιμένουν με ανυπομονησία να διαβάσουν το επόμενο βιβλίο τους. Επίσης, έχουν καλλιτεχνική φλέβα. Σκεφτείτε πόσο επιτυχημένοι είναι οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson, Martin Scorsese, Jodie Foster και Ryan Gosling! Όλοι αυτοί έχουν γεννηθεί το Νοέμβριο.

Το ζώδιό τους είναι Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου) ή Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)! Οι Τοξότες δε φοβούνται να σκέφτονται out of the box. Αν και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανικό χαρακτηριστικό για τους μελλοντικούς επιχειρηματίες, οι γονείς θα έρχονται αντιμέτωποι διαρκώς με παιδιά που κινούνται στα άκρα.

 

Δεκέμβριος

Τα μωρά του Δεκέμβρη έχουν μια αισιόδοξη διάθεση και μπορούν να βρουν θετικά στοιχεία σε κάθε αναποδιά. Ενώ είναι γενικά θετικοί άνθρωποι τείνουν να είναι και πολύ ανυπόμονοι. Επίσης, θέλουν όλα να γίνουν... χτες, οπότε να είστε έτοιμη όταν δεχθείτε τις πρώτες εντολές που θα σας δώσει.

Το ζώδιό τους είναι Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου) ή Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)! Δηλαδή το μωρό σας θα είναι τελειομανές και μπορεί να έχει μια ελαφρώς ντροπαλή πλευρά, αλλά θα είναι πάντα πιστό και στοργικό στους φίλους και την οικογένειά του.

 

Διαβάστε εδώ και εδώ τις 50 πιο συχνές απορίες των μαμάδων για το θηλασμό!

 

 

tags:


tags: