Εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις από τις 11/12 -17/12

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις από τις 11/12 -17/12

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Είστε καλυμμένοι με μια πανοπλία εγωισμού και άμυνας και παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σας - που βλέπουν τον άνθρωπο πίσω από τη πανοπλία -και θέλουν να σας εμπνεύσουν με τον έρωτά τους ώστε να ρίξετε τις άμυνες σας.
Εσείς όμως θα δράσετε υπερβολικά θεωρώντας ότι κάθε συναισθηματική και ερωτική προσέγγιση είναι μια προσπάθεια αποδυνάμωσής σας.
Προσέξτε γιατί με τη στάση σας αυτή θα οδηγήσετε είτε άμεσα είτε έμμεσα σε φυγή άτομα τα οποία δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν στη ζωή σας - και να έχετε υπ’οψιν ότι με τον τρόπο αυτό κάνετε ανθρώπους να σας μισούν με το ίδιο πάθος που σας ερωτεύτηκαν.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Κάποιοι από σας βιώνετε ένα συναίσθημα σαν να χάθηκε για εσάς κάθε ευκαιρία στον έρωτα. Μερικές φορές τείνετε να εξιδανικεύετε τους συντρόφους σας και να προβάλλετε σε αυτούς το πρότυπο της αληθινής σας αγάπης
Τον αληθινό σας έρωτα, τον απόλυτο, δεν τον έχετε ζήσει ακόμη και αυτό το διάστημα θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να σας δώσει το κίνητρο να ενδιαφερθείτε ξανά για το ερωτικό παιχνίδι.
Η γνωριμία αυτή θα ξεκινήσει διερευνητικά ή φιλικά. Μπορεί να είναι ένα ραντεβού στα τυφλά, μια συνάντηση με φιλικό ζευγάρι το οποίο θα φέρει και το πρόσωπο, μπορεί ακόμα και να είναι μια γνωριμία μέσω διαδικτύου στην οποία θα μιλήσετε χωρίς αρχικά να δείτε ο ένας το πρόσωπο του άλλου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Θα μπείτε σε μια πολύ δημιουργική διαδικασία αξιολόγησης του εαυτού σας σε ερωτικό και συναισθηματικό επίπεδο.
Επιδιώξτε να πραγματοποιήσετε διορθωτικές κινήσεις σε συμπεριφορές ή τρόπους προσέγγισης - που σας έχουν προβληματίσει στο παρελθόν - έτσι ώστε να εξελιχθείτε στον συναισθηματικό σας τομέα.
Ακούστε προσεκτικά τη γνώμη του συντρόφου σας ή ανθρώπων που σας γνωρίζουν καλά ως προς αυτό το θέμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Επιδιώξτε να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας με το σύντροφό σας.
Ειδικά όταν για κάποιους από εσάς μια σχέση οδεύει στο τέλος της μη φέρετε την άλλη πλευρά προ τετελεσμένων γεγονότων χωρίς να ακούσετε τί έχει να σας πει.
Διαφορετικά θα σας βασανίζει ένα ερώτημα το οποίο δεν θα μπορέσετε αργότερα να απαντήσετε « Τι θα γινόταν αν είχα χειριστεί την υπόθεση αλλιώς..??.».
Κάποιοι από σας αισθάνεστε εξαπατημένοι συναισθηματικά από το σύντροφό σας.
Ότι δηλαδή σας κάνει ότι θέλει και ότι έμαθε να σας χειρίζεται.
Υποψιάζεστε επίσης ότι δεν αποκλείεται να κινείται και σε άλλα νερά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Η εβδομάδα είναι η ιδανική περίοδος για να επιλύσετε δικαστικά τις διαφορές σας και αν περιμένετε κάποια νομική απόφαση αυτή τη περίοδο τα νέα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
Η συμβουλή για εσάς είναι να μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά και ειδικά σε ότι αφορά τις δύσκολες σχέσεις σας είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο - μην περιμένετε συναισθηματική ανατροφοδότηση και κυνηγήστε τους προσωπικούς σας στόχους κωφεύοντας στην οποιαδήποτε κριτική.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από συγκρούσεις, επιθέσεις και κουτσομπολιά και να θυμάστε ότι η καλύτερη επίθεση δεν είναι η άμυνα αλλά η οριοθέτηση.
Θα γνωρίσετε μεγάλη εύνοια στον έρωτα όπου επωφελούνται συγκατοικήσεις και επισημοποιήσεις. Το μοναδικό εμπόδιο που θα συναντήσετε θα είναι οι δικές σας φοβίες και ανασφάλειες τις οποίες όμως σύντομα θα υπερνικήσετε.
Το πάθος μεταμορφώνεται σε αγάπη, αλλά η μεγαλύτερη μεταμόρφωση από όλες θα είναι εκείνη της από κοινού αγάπης σε ένα νέο άνθρωπο που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Το διάστημα αυτό επιδιώξτε ειλικρινείς συζητήσεις, μιλήστε ανοιχτά και αποκαλύψτε σκέψεις και συναισθήματα στο άλλο σας μισό ,χωρίς το φόβο της κριτικής την οποία είναι καλό να δεχτείτε ως μια ευκαιρία για εξέλιξη και όχι ως τιμωρία.
Ήρθε η ώρα για αλλαγή λοιπόν και στα πλαίσια αυτής της αλλαγής μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ειδικό για να δουλέψετε θέματα που σας απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο γιατί η συσσώρευση ανεπεξέργαστου υλικού κινδυνεύει να δυναμιτίσει τόσο τη σχέση σας αλλά κυρίως τη προσωπική σας πορεία.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Δείξτε μεγάλη προσοχή στο να διατηρήσετε την επαγγελματική σας ανεξαρτησία και επειδή θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις μη δεσμευτείτε εξ’αρχής αλλά αντίθετα αντλήστε τις απαραίτητες πληροφορίες και πραγματοποιήστε δική σας έρευνα.
Κάποιοι από σας αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο και ότι περιτριγυρίζεστε από άτομα με εχθρικές προθέσεις απέναντί σας συγκαλυμμένες κάτω από μια μάσκα παθητικής επιθετικότητας.
Νιώθετε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο της ζωής σας και ότι με τη στάση σας πραγματοποιήσατε οικειοθελώς την εκχώρησή του.
Αυτό πρέπει να το δουλέψετε και να το βελτιώσετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Δώστε μεγάλη προσοχή σε συνεργασίες αλλά και σχέσεις, προς το παρόν αποφύγετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και αντί αυτού αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.
Δώστε μεγάλη προσοχή και αποφύγετε να ανταποκριθείτε σε ερωτικό κάλεσμα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο ( ειδικά από άτομο με εξουσία και φήμη στο χώρο )καθώς το άτομο αυτό θα αποτελέσει και ήδη αποτελεί εμπόδιο στη προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη και το οποίο θα σας προσφέρει και μια πρόταση συνεργασίας.
Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα δικαιώσουν την αποστασιοποίησή σας. Έχετε και εσείς σημαντική εύνοια σε νομικά θέματα και παρόμοιες υποθέσεις στις οποίες θα δικαιωθείτε αφού από ότι φαίνεται στο παρελθόν είχατε αδικηθεί σημαντικά κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.