Αριθμολογικές προβλέψεις εβδομάδας 4/12 – 10/12

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αριθμολογικές προβλέψεις εβδομάδας 4/12 – 10/12

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1

Η εβδομάδα είναι ιδανική για τα οικονομικά σας θέματα. Κάποιο σχέδιο σας , ολοκληρώνεται με απολυτή επιτυχία κ’ εσείς νιώθετε ότι έχετε εκπληρώσει αυτά που είχατε βάλει σαν στόχο. Ένα ταξίδι ,ίσως στο εξωτερικό, είναι πολύ αποδοτικό αυτήν την περίοδο.
Μπορείτε να επενδύσετε πολλά σε ένα πρόσωπο το οποίο είναι ώριμο , ικανότατο στην οικονομική διαχείριση ,με αλλά λόγια άτομο ισχύος κ’ δύναμης. Αυτο το καιρό έχετε ανάγκη της παρουσίας στην ζωή σας ατόμων με πρακτικότητα ικανά να σας παρέχουν την απαιτουμένη στήριξη- ασφάλεια.
Δείξτε επίμονη σε στόχους κ’ αναζητήστε την σταθερότητα κ’ την αξιοπιστία σε κάθε σας άνοιγμα. Ερωτικά απολαμβάνετε πίστη αφοσίωση κ’ ειλικρίνεια.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Η εβδομάδα είναι ερωτική για σας ,με την έννοια ότι σας απασχολούν έντονα τα θέματα καρδιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα.. βαίνουν καλώς.. Υπάρχει ένας προβληματισμός , ένας δισταγμός ,ένα εσωτερικό δίλλημα σχετικά με τα αισθηματικά σας.
Οι αμφιβολίες αυτές δεν ισχύουν μόνο στα ερωτικά σας ,ίσως διαπιστώσετε ότι πρέπει να γίνει μια επιλογή κ’ στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι από σας θα χρειαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα να εργαστούν σε δυο δόλιες ταυτόχρονα η ‘ να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ δυο ενασχολήσεων.
Δείξτε διπλωματία , ανοχή σε πιθανές διαφωνίες με σύντροφο – συνέταιρο , εμπιστευτείτε κάποιον φίλο σας ,ζητήστε μια γνώμη ενός ψυχολόγου , ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο της ζωής σας όπου είναι η εποχή να δράσετε με σκοπό την αλλαγή, σε κάθε τομέα. Είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας και με πυγμή πείσμα κι επίμονη να αφήσετε πίσω ότι δε σας ικανοποιεί και να προχωρήσετε μπροστά.
Ίσως αυτή η αλλαγή να μην είναι απαραίτητα επιλογή σας αλλά με κάποιον τρόπο να σας έχει «επιβληθεί», όπως και να έχει παρόλο που η κατάσταση αυτή μπορεί να σας τρομάζει σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έγινε για το καλό σας.
Έτσι λοιπόν αντιμετωπίστε δυναμικά και με σταθερότητα την οποιαδήποτε ρήξη προκύψει σε επαγγελματικό, οικονομικό, προσωπικό επίπεδο, αφήστε πίσω το παρελθόν και γιατί όχι προβείτε στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού με σκοπό να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Βρίσκεστε σε μια περίοδο της ζωής σας στην όποια η «ταχύτητα» και η εξέλιξη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Καλείστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ,οι ιδέες έρχονται η μία μετά την άλλη, συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Σε κάθε επίπεδο της ζωής σας από τον επαγγελματικό μέχρι τον ερωτικό τομέα πραγματοποιούνται πολύ σημαντικά γεγονότα που θα αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων.
Όμως στην παρούσα φάση είναι πολύ σημαντικό να επιδείξετε στοχευόμενη υπομονή, φρόνηση, και να αντιμετωπίσετε με σοφία την κάθε απόφαση. Πρέπει να φανείτε προσεκτικοί, να αξιολογήσετε και να ορίσετε τους στόχους σας έτσι ώστε να προοδεύεστε και να εξελιχθείτε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Η εβδομάδα , απαιτεί από σας αλλαγή οπτικής σε μια κατάσταση που σας απασχολεί εδώ κι καιρό ,καθώς οι εξελίξεις που περιμένατε , δείχνουν να καθυστερούν η’ να αναβάλλονται προς το παρόν.
Αυτό δείχνει να σας δημιουργεί απογοήτευση καθώς δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε σωστά τα θέματα σας (οικονομικά , ερωτικά) .Χαλαρώστε κ’ συγκεντρωθείτε στο εδώ κ’ τώρα ώστε να βγείτε από το φαινομενικό αδιέξοδο.
Το μυστικά εινα να κάνετε ένα βήμα την φορά .Αποφύγετε τις σπατάλες κάθε είδους ,αναζητήστε ρεαλιστικούς-πρακτικούς τρόπους εφαρμογής των σχεδίων σας , αφήστε τις ανώφελες ονειροπολήσεις κατά μέρος , κάντε τις αναγκαίες υποχωρήσεις .

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Αφού συζητήσετε τα θέματα σας ,ακούσετε με προσοχή τις απόψεις –συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε τότε λάβετε τις αποφάσεις που πρέπει.Το ερχόμενο διάστημα που σας καλεί σε ‘’συμμαχίες’’ ώστε να αντιμετωπίσετε σωστά τα τρέχοντα ζητήματα σας.
Φαίνεται δύσκολο κάποιες στιγμές το να προχωρήσετε μπροστά όμως να ξέρετε ότι αυτό το διάστημα θα έχετε θεϊκή καθοδήγηση αρκεί να προσέξετε τα σημάδια που θα δείξουν τον δρομο.Πολλα μπορείτε να ελπίζετε από μια σχέση που θα παίξει σημαντικό ρολό στην παρούσα φάση.
Έχει έρθει η στιγμή να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ,να ανοιχτείτε άφοβα στην περιπέτεια της ζωής , με την απαραίτητη υπευθυνότητα. Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα , οι νέες γνωριμίες ,ότι σας εξελίσσει

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι απαιτητική . Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις , θα πρέπει να κάνετε κάποιους επίπονους συμβιβασμούς , ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν .
Η προκατάληψη είναι κάτι που δεν βοήθα στο να ανοιχτείτε σε νέους δρόμους ,αναζητώντας νέες προοπτικές στην ζωή σας. Αναζητήστε την ισορροπία ,την συνεννόηση είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας είτε τα ερωτικά σας ακόμα κ’ αν διαπιστώνετε ασυμφωνία σε πολλά σημεία.
Αποφύγετε την επέμβαση τρίτων πρόσωπων στις σχέσεις σας ,προστατεύστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια αποκάλυψη σας ταράζει ,διασταυρώστε αν όντως ότι μάθατε είναι αληθές ειδάλλως θα έχετε καυγάδες κ’ απώλειες.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ ανύπαρκτα. Δε θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες, ας είναι μια μικρή απόδραση αυτό καλό θα σας κάνει.
Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας ειδικά σε εσάς που είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε ένα κατάλληλο ταίρι.
Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Η εβδομάδα φέρνει μια θετική ανατροπή. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για κοινωνικοποίηση - δημόσιες σχέσεις και γενικά θα ευνοηθούν οι επαφές και συναντήσεις ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε πρόσκληση για κάποιο reunion ας πούμε στο οποίο θα συναντήσετε ξανά αγαπημένα πρόσωπα.
Είναι καλό επίσης να κρατήσετε κατά νου ότι αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι θα ήταν ίσως προτιμότερο να το αναβάλετε έστω και προσωρινά καθώς φαίνεται ότι αυτό το μήνα χρειάζεται να συγκεντρώσετε όλη σας την ενέργεια στον τόπο που ήδη βρίσκεστε.
Θα επεξεργαστείτε εσωτερικές διαμάχες άγχη και εντάσεις αυτό το μήνα μετά από δική σας πρωτοβουλία, ένας μήνας στον οποίο κάθε ψυχοθεραπευτική προσπάθεια θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.