Βάσω Στασινού στο "Μαμά-δες": "Έτσι γνωρίστηκα με τον Αντώνη Νικοπολίδη"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Βάσω Στασινού, πρώην πρωταθλήτρια και σύζυγος του Αντώνη Νικοπολίδη, παραχώρησε στην εκπομπή "Μαμά-δες" μία συνέντευξη, στην οποία μιλά για τη ζωή της στα γήπεδα, την γνωριμία της με τον σύζυγό της και για τα παιδιά της.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου

Ο λόγος που ξεκίνησε το μπάσκετ ήταν για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον θάνατο του πατέρα της τον οποίο έχασε σε μικρή ηλικία. "Λειτούργησε σαν διέξοδος για εμένα. Ασχολήθηκα με το μπάσκετ προκειμένου να ξεπεράσω όλη αυτήν την στενοχώρια και την δύσκολη κατάσταση που βίωνα στο σπίτι" εξομολογείται.
Στην πορεία ξεδιπλώνει την ιστορία της γνωριμίας τους με τον σύζυγό της, Αντώνη Νικοπολίδη, και δηλώνει μάλιστα πως για εκείνη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. «Από 27 χρόνων που είμαστε μαζί, βίωσα δίπλα του τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού και όλο αυτό το περάσαμε παρέα».

Κάνοντας μια αναδρομή στην εποχή που άλλαξε ομάδα ο σύζυγός της, θυμάται πως περάσανε δύσκολα αλλά υποστηρίζει πως ήταν δίκαιος και συνειδητοποιημένος. «Όταν δεν σου συμπεριφέρονται καλά στο εργασιακό σου περιβάλλον, αυτό είναι πρόβλημα».
Θυμάται επίσης γελώντας την εποχή του Euro που τα κανάλια έψαχναν τον τετράχρονο γιο της και την πεθερά της για μια δήλωση.
Για τον κορωνοϊό, εξηγεί πως «έδεσαν πολύ περισσότερο οι οικογενειακές σχέσεις, τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση. Καταφέραμε και τρώγαμε όλοι μαζί, γυμναζόμασταν, πηγαίναμε για περπάτημα».


Κλείνοντας, μιλάει για τα παιδιά της και για τον δρόμο που έχει πάρει ο μεγάλος της γιος ο οποίος έφυγε στα 18 για την Αμερική. «Καταφέρνει και κάνει τα δικά του δυναμικά βήματα και αυτό σημαίνει μια ανεξάρτητη και αυτόνομη προσωπικότητα. Και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό...».

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.