Βάσω Λασκαράκη: Πώς γνώρισε τον Λευτέρη Σουλτάτο στην κόρη της;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Βάσω Λασκαράκη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ2 με τη Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που ανακοίνωσαν με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη το διαζύγιο στην κόρη τους, Εύα, αλλά και το πώς εκείνη γνώρισε το νέο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο. Παράλληλα, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και πως πιστεύει θα δεχθεί η Εύα ένα αδερφάκι.

“Καμία απόφαση διαζυγίου δεν είναι εύκολη. Η Εύα τότε ήταν τεσσάρων, οπότε καθίσαμε κάτω, βάλαμε στην άκρη τις διαφορές που είχαμε, συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο, μας είπαν πώς πρέπει να το χειριστούμε, τι πρέπει να πούμε, ποιες αντιδράσεις να περιμένουμε και πιστεύω ότι αυτό μας βοήθησε πολύ. Πρώτα απ’ όλα στη δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε γιατί εκείνη τη στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος, πρέπει να αφήσεις στην άκρη και να πας ως γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί” είπε για το πως διαχειρίστηκαν με τον πρώην σύζυγό της το διαζύγιο.


Η Βάσω προχώρησε στη ζωή της μετά το διαζύγιο και η πρώτη αποτυχία δεν την απέτρεψε από ένα δεύτερο γάμο. Μιλώντας για τη γνωριμία της Εύας με τον νυν συζύγό της, Λευτέρη Σουλτάτο τόνισε: “Η Εύα γνώρισε αρχικά τον Λευτέρη σε φιλικό επίπεδο. Είχαμε κατέβει στην Κρήτη για διακοπές και είχαμε μείνει περίπου δύο μήνες και εκεί τον γνώρισε στην παρέα, κοινωνικά. Μετά από 2-3 μήνες που γυρίσαμε στην Αθήνα κάναμε κάποια κουβέντα, ερχόταν μας έβλεπε και εκεί της είπα ότι η μαμά με τον Λευτέρη είναι σύντροφοι και ότι αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Ήταν δεκτική και έκανες ερωτήσεις”.

Τέλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι, ενώ για την αντίδραση της Εύας στο να αποκτήσει αδερφάκι είπε: “Πολλές φορές ρωτάει για ένα δεύτερο αδερφάκι γιατί και οι πιο πολλοί φίλοι της έχουν. Τώρα δεν ξέρουμε πώς θα το εκλάβει αν κάποια στιγμή συμβεί”.