Βάσω Λασκαράκη & Τάκης Γιαννούτσος μιλούν για τα παιδιά τους στο "Μαμά-δες"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Αυτό το Σάββατο η Ζωή Κρονάκη συναντάει την αγαπημένη ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και μιλούν για την κόρη της ηλικίας 7 ετών.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Τάκης Γιαννούτσος είναι ο μπαμπάς που φιλοξενεί η εκπομπή και μιλάει για τα τρία παιδιά του σε διαφορετικές ηλικίες (14 ετών, 20 ετών και 24 ετών).

Το true story της εκπομπής είναι η συγκλονιστική ιστορία της Έλενας. Μιας γυναίκας από την Κρήτη που η κόρη της διαγνώστηκε με μία εξαιρετικά σπάνια γονιδιακή ασθένεια, μόλις η τέταρτη περίπτωση σε όλο τον κόσμο. Για να καταφέρει να σώσει την κόρη της έπρεπε να βρεθεί συμβατός δότης και ο μόνος πιθανός συμβατός δότης θα ήταν ένα αδερφάκι το οποίο μπορεί να ερχόταν στο μέλλον.

Μην χάσετε την εκπομπή Μαμά-δες κι αυτό το Σάββατο στις 17:00.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.