Το "HAPPY THΣ ΜΑΜΑΣ" ...της Μαρίας Αμανατίδου!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το "HAPPY THΣ ΜΑΜΑΣ" ...της Μαρίας Αμανατίδου!

Της Ζωής Κρονάκη, Founder & CEO all4mama.gr


Την Μαρία Αμανατίδου την γνωρίζω πολλά χρόνια. Από τη νοσταλγική ακόμη εποχή που κάναμε ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να συνεργαστούμε στενά αλλά ούτε να κάνουμε πολύ παρέα. Πάντα εκτιμούσα τη δουλειά της , τη στοχοπροσήλωση της και το γεγονός ότι ενώ ήταν πολύ νέα μαμά (να φανταστείτε ότι ο γιος της Πάρις είναι κιόλας 10 ετών)  είχε έναν μαγικό τρόπο να συνδυάζει καριέρα και οικογένεια.

Θυμάμαι ότι στα δικά μου μάτια τότε κάτι τέτοιο φάνταζε βουνό. Έλεγα πάντα μέσα μου όποτε τη συναντούσα σε mitings και συγκεντρώσεις : “Μπράβο ρε Μαρία! Πώς τα καταφέρνεις;"

Αργότερα έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, κατέβηκα στην Αθήνα και τη Μαρία τη “συναντούσα” μόνο  μέσα από τις ωραίες συνεντεύξεις της και τα θέματά της στα Μέσα που δούλευε...

Αρκετά χρόνια μετά η  μητρότητα ήρθε και στη δική μου ζωή. Και εκεί πια κατάλαβα πώς μια γυναίκα όπως η Μαρία, εγώ, εσείς, μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα, οικογένεια και καριέρα, με όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε.

Αρκεί να έχουμε μέσα μας αποθέματα δύναμης, ενέργειας και αγάπης γι αυτό που κάνουμε.

Γιατί τελικά η μητρότητα δεν σου παίρνει ενέργεια ( ίσως μόνο σωματική) αλλά σου προσθέτει.

Και σε κάνει περισσότερο ζωντανή και ευρηματική ...

Πριν λίγους μήνες είδα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο facebook και αφορούσε σε κάτι ακόμη καινοτόμο που ετοίμαζε η Μαρία.

Την έκδοση ενός βιβλίου που λάτρεψα από τον τίτλο του ακόμη : “ΤΟ HAPPY ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ”.

Η Μαρία έκανε crowdfunding για να εκδώσει το βιβλίο της. Επρόκειτο για μια αυτοέκδοση σε συνεργασία με το i-write στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα τότε αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να συγκεντρωθεί το μέρος των χρημάτων  για την διόρθωση , σελιδοποίηση και εκτύπωση αυτού του βιβλίου!

Τελικά το βιβλίο εκδόθηκε και εγώ το διάβασα  “ρουφώντας” κάθε σελίδα του που μου έδινε και μια ιδέα για το πώς μπορώ να περνάω δημιουργικά τις ώρες μου με τα παιδιά μου.

Γιατί ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε, ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα.

Και αυτήν την οπτική μου της έδωσε το happy της μαμάς!

Αυτό το Σάββατο το υπέροχο αυτό μικρό θαύμα θα παρουσιαστεί στο Polis Art Cafe στην Πεσμαζόγλου 5 στην Αθήνα και ώρα 12.00.

Θα είμαι και εγώ εκεί. Για να μιλήσω για το Happy της μαμάς , να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου και να μιλήσουμε μαζί  κορίτσια, μανούλες για όλα όσα μας κάνουν ευτυχισμένες!

Γιατί όπως λέει και η Μαρία  η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά.

Για να λειτουργήσουν  όλα αυτά τα συστατικά που υπάρχουν στα χάπια της μαμάς, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Απλά το βιβλίο θα σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε.

Σας περιμένουμε!

Ζωή

happy-prosklisiforweb