«Τι γλυκό τσίμπημα είναι αυτό, πανάθεμά το!»: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον Άγιο Βαλεντίνο και τον έρωτα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο επίσημος λογαριασμός της Φίνος Φιλμ στο Instagram είναι ιδιαίτερα δραστήριος, αφού συχνά δημοσιεύονται αφιερωματικά βίντεο και φωτογραφίες. Δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Φίνος Φιλμ τιμά τον έρωτα και τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα απολαυστικό βίντεο, όπου ηθοποιοί που λατρεύτηκαν από το ελληνικό κοινό μιλούν για τον έρωτα μέσα από τις ταινίες τους.


«Το βέλος του έρωτα.. τι γλυκό τσίμπημα είναι αυτό πανάθεμά το! Ερωτευμένοι όλο το χρόνο, όχι μόνο σήμερα. Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες “Ένα Κορίτσι για Δύο”,”Ο Ατσίδα”, “Κορίτσια για Φίλημα”,”Αμό”,”Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα”, “Η Λίζα και η Άλλη”, “Ορατότης Μηδέν”, “Ο Τσαρλατάνος” και “Η Ωραία του Κουρέα”».

Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Θανάσης Βέγγος, Ανδρέας Ντούζος, Λάμπρος Κωνσταντάρας και πολλοί ακόμα ηθοποιοί της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά μάς ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο μέσω ενός βίντεο με σκηνές αφιερωμένες στον έρωτα, τόσο χιουμοριστικές όσο και ρομαντικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)