Θάλεια Ματίκα στο "Μαμά-δες": "Ο Τάσος είναι ένας πατέρας ερωτευμένος με τα παιδιά του"

Η Θάλεια Ματίκα, ηθοποιός, μητέρα, σύζυγος, φίλη βρίσκεται καλεσμένη στο Μαμά-δες και στη Ζωή Κρονάκη για μια συνέντευξη που σκοπό έχει... να προκύψουν ακόμα περισσότερα επίθετα και ιδιότητες για να συνοδεύσουν το όνομα της.  Μιλάει για την οικογένεια της, τον σύζυγο της, πως ξεκίνησε το ταξίδι της στη μητρότητα, αν την επηρέασε σε σχέση με την επαγγελματική της σταδιοδρομία και πως διαχειρίζεται τώρα τις καταστάσεις.

από τη Βέρα Πάρδου

"Κάθε γυναίκα που το βιώνει αυτό παθαίνει έναν πανικό. Ειδικά οι γυναίκες που δεν τεκνοποιούν στα 20 με 30 που είναι μια ηλικία που είναι πολύ αθώα και δεν ξέρεις και έχεις φοβερή ενέργεια. Όταν τεκνοποιείς μετά τα 30 παθαίνεις έναν πανικό". εξομολογείται για την περίοδο αμέσως μετά την εγκυμοσύνη και πως βίωσε τη συγκεκριμένη κατάσταση στη ζωή της.

"Ο Τάσος είναι που με έβαλε σε αυτή τη διαδικασία. Ένιωσα ότι βρήκα τον σύντροφο της ζωής μου. Εκείνος ένιωθε ότι ήθελε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας και καλά έκανε τελικά, ήταν πιο ώριμος από μένα σε αυτή την επιλογή. είχε δίκιο". αποκαλύπτει για τον άντρα της και πως προέκυψαν στη ζωή τους τα παιδιά. Τονίζει για τον Τάσο πως: "Είναι ένας πατέρας ερωτευμένος με τα παιδιά του". Μιλώντας για τον σύντροφο της αντιλαμβάνεται όποιος βλέπει τη συνέντευξη ότι πρόκειται για μια οικογένεια όχι χωρίς προβλήματα αλλά με διάθεση να αντιμετωπίσουν ό,τι εμφανιστεί σαν ομάδα.

Άλλωστε όπως αναφέρει στη συνέχεια "Υπήρξαν πολύ σοβαρές στιγμές και πολύ δύσκολες. Πρέπει ο ένας να στηρίξει τον άλλον και οι δύο μαζί αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι των οικονομικών. Σκέφτομαι ότι υπάρχουν δύο μικροί άνθρωποι από πίσω που έχουν την ανάγκη μας". Τέλος σημειώνει ότι: "Δεν μπορώ να πω ότι εγκλωβίστηκα με τα παιδιά μου, θα ήταν ντροπή και έχω και πολύ βοήθεια".

Για να απολαύσεις όλη τη συνέντευξη δεν έχεις παρά να δεις το παραπάνω βίντεο και να διαπιστώσεις από μόνος σου πόσο συνάδουν οι ιδιότητες και τα επίθετα που δόθηκαν μέσα από τα λεγόμενα στην Θάλεια Ματίκα.