Θα επιστρέψει η πριγκίπισσα Σαρλίν στα παιδιά της στο Μονακό;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η πριγκίπισσα Σαρλίν λείπει για περισσότερο από έξι μήνες από την οικογένειά της στο Μονακό, και δη από τα  παιδιά της.

Η πρόσφατη εγχείρηση της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό «πήγε πολύ καλά», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στο AFP και συνεχίζει: η επέμβαση της πριγκίπισσας Σαρλίν, η οποία έγινε υπό γενική αναισθησία, ήταν «η τελευταία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί μετά τη λοίμωξη της ΩΡΛ».

Το Ίδρυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι η «τελευταία επέμβαση» πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου.

Η Σαρλίν είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νότια Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. «Δεν μπορώ να πιέσω την επούλωση, οπότε θα είμαι καθηλωμένη στη Νότια Αφρική μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.»

Η πριγκίπισσα έχει λάβει ιατρική περίθαλψη και έχει υποβληθεί σε πολλές μακροχρόνιες επεμβάσεις για μια λοίμωξη που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Νότια Αφρική τον Μάιο και εξαιτίας της οποίας οι γιατροί της απαγόρευσαν τα αεροπορικά ταξίδια, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να παρατείνει τη διαμονή της για αρκετούς μήνες.

Η απουσία των 6 μηνών από το πριγκιπάτο έχει πυροδοτήσει φήμες για προβλήματα στο γάμο τους, αν και το παλάτι τις έχει διαψεύσει. Όμως η τελευταία φωτογραφία της Σαρλίν μέσα από το σπίτι που διαμένει στη Νότια Αφρική προκαλεί αρκετά ερωτηματικά για την ψυχική υγεία της, αφού έχει μπροστά της τη Βίβλο και φορά ένα ροζάριο στο λαιμό της.

Η πριγκίπισσα του Μονακό είχε δεχθεί επίσκεψη από τον σύζυγό της Αλβέρτο και τα παιδιά της στο τέλος Αυγούστου, στην Αφρική, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Λίγο μετά σε μια συνέντευξή της είχε παραδεχθεί: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι. Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή».

Μάλιστα είχε ευχηθεί να επιστρέψει σύντομα κοντά τους, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει άμεσα...

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.