Θ. Βισκαδουράκης στο "Μαμά-δες": "Είναι πολύ σπουδαίο που ακούω τον γιο μου να λέει τη λέξη "μπαμπά".

Στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Μίλησε για τον γιο του, τη σημασία του ονόματος που του έδωσαν αλλά και τους φόβους που είχε μέχρι να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Είναι τρομερό ένας άνθρωπος να μιλάει με ηρεμία για ένα παρελθόν που το πλήγωσε επειδή στο παρόν του αισθάνεται ευγνώμων και ευτυχισμένος.

Από τη Βέρα Πάρδου

"Ο γιός μου έχει μεγάλη αγάπη με τα τρακτέρ. Έχει πάρει θέση επαγγελματική από τώρα. Θέλει να γίνει αγρότης και μας το έχει δηλώσει. Όποιος ασχολείται με τη γη μόνο κερδισμένος βγαίνει του απάντησα". ήταν η πρώτη αποκάλυψη για το γιο του, Ιερώνυμο που θα γίνει σε λίγο καιρό 4 ετών.

"Μεγαλώσαμε οι τρεις μας χωρίς βοήθεια. Οι γονείς της Κατερίνας είναι στο χωριό και όταν με ρώτησε για τους δικούς μου, του μίλησα. Του έχω πει ότι μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Του είπα ότι θα του λέω αυτή την ιστορία σαν παραμυθάκι και χαίρεται, θέλει κάθε μέρα να μαθαίνει και κάτι καινούριο". εξομολογείται για τον τρόπο που χειρίζεται τις δικές του μνήμες και τις φέρνει στο τώρα ώστε να τον μάθει σιγά σιγά ο γιος του.

"Ένας άνθρωπος εργένης, μέχρι τα 45 μου και έρχεται ένα μικρό σποράκι και σου ανακατεύει όλη τη ζωή. Για μένα είναι πολύ σπουδαίο που ακούω τον γιο μου να λέει τη λέξη "μαμά" και "μπαμπά". Εγώ δεν έχω πει ποτέ αυτές τις λέξεις στη ζωή μου", αποκαλύπτει ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μόνο να ανατριχιάσουμε μπορούμε για τη δύναμη που κρύβουν τα λόγια του.

Γιατί μάλιστα χρειάζεται δύναμη να αποδεχτείς μνήμες και τραύματα, να επιλέξεις να τα μοιραστείς με κάποιον άλλον και στη συνέχεια να αναλάβεις την ευθύνη της δημιουργίας δικής σου οικογένειας. Είναι άλλωστε κάτι που έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος. "Άργησα να γίνω μπαμπάς. Είχα μεγάλο φόβο. Το είχα πει στην Κατερίνα και μου είπα πάμε και βλέπουμε. Μέσα σε 2-3 χρόνια άλλαξαν όλα. Στο μυστήριο της βάφτισης έκλαψα για πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο πολύ. Τώρα με την οικογένεια άρχισα να "ξεγυμνώνομαι".

Για να απολαύσετε ολόκληρη τη συνέντευξη με περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχετε παρά να πατήσετε στο παραπάνω βίντεο.