Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Νέες Glimmies Aquaria!


Τα παιδιά μας έχουν λατρέψει τα Glimmies, τα μικροσκοπικά πολύχρωμα πλασματάκια που φωτίζουν στο σκοτάδι και σβήνουν στο φως. Καθένα απο αυτά αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό πλασματάκι της φύσης και έχει το δικό του χαρακτηριστικό χρώμα και εκφράσεις προσώπου.

Τα Glimmies επιστρέφουν με τη νέα σειρά Glimmies Aquaria και μας ξετρελαίνουν! Είναι μαγικά αστεράκια που στάλθηκαν από τη Σελήνη για να προστατεύσουν τον υδρόβιο κόσμο! Φωτίζουν μαγικά όταν βυθίζονται στο νερό και παίρνουν ζωή!

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Tι λέτε; Πάμε να τα γνωρίζουμε;

Υπάρχουν 17 νέες διαφορετικά Glimmies Aquaria για να συλλέξεις και καθένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό θαλάσσιο χαρακτήρα και έχει ξεχωριστό χρώμα και εκφράσεις προσώπου.

Glimmies Kούκλα

Βάλε την Glimmies κούκλα σου μέσα στο νερό... Δες τη να ζωντανεύει και να φωτίζεται μαγικά σαν θαλάσσιο πλασματάκι! Βγάζοντάς τη από το νερό θα σβήσει αυτόματα.  Κυκλοφορεί σε  8 διαφορετικά σχέδια. Δες τις φωτογραφίες και επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει.

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

 

 

 

 

 

Μπορείς επίσης να βρεις τις Glimmies Aquaria στα Σπιτάκια τους, τα Ενυδρεία Glimquarius.

Ρίξε νερό στο σπιτάκι της κούκλας σου, βύθισέ τη και δες τη να ζωντανεύει και να φωτίζεται μαγικά σας θαλάσσιο πλασματάκι! Βγάζοντάς τη από το νερό θα σβήσει αυτόματα. Τα σπιτάκια κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικά σχέδια, κάθε ένα με τη μορφή ενός διαφορετικού θαλάσσιου στοιχείου.

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Μπορείς να τα συνδέσεις μεταξύ τους για να φτιάξεις το δικό σου χωριό Aquaria!

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Αναζήτησε και τη Βασίλισσα των Glimmies Aquaria, την μοναδική Perlika μέσα στο δικό της Μαγικό Ενυδρείο που μοιάζει με κύμα!

Βάλε την κούκλα σου κάτω από το κύμα ή τοποθέτησέ τη πάνω στον ύφαλο! Άνοιξε το καπάκι/ κύμα, γέμισε με νερό το ενυδρείο και βύθισε την κούκλα σου για να δεις να φωτίζεται μαγικά σαν θαλάσσιο πλασματάκι! Βγάζοντάς τη από το νερό θα σβήσει αυτόματα.

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

Ένα μοναδικό συναίσθημα που δημιουργούν μόνο οι Glimmies Aquaria!

Ήρθαν τα Glimmies Aquaria!

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα Glimmies συγκεντρωμένα εδώ  https://goo.gl/KA1Vvr

Μπείτε στη σελίδα https://aquaria.giochipreziosi.gr και κατεβάστε χρωμοσελίδες και παιχνίδια με εκπλήξεις για να μάθετε περισσότερα για το θαλάσσιο κόσμο μας!

 

 

 

tags:


tags: