Στις "Μαμά-δες" στην Ερτ2 έρχονται η Τζένη Θεωνά και η Μαντώ Γαστεράτου

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, στις 17:00η Ζωή Κρονάκη και οι «Μαμά-δες» έρχονται στην ΕΡΤ2 για να λύσουν όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες. Κάθε εβδομάδα, η νέα πολυθεματική εκπομπή θα επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Άνθρωποι που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Η Ζωή Κρονάκη συναντάει γνωστές -και όχι μόνο- μαμάδες, αλλά και μπαμπάδες, που θα μοιράζονται μαζί μας ιστορίες μητρότητας και πατρότητας.

Στo σημερινό επεισόδιο  η ηθοποιός Τζένη Θεωνά μιλάει για τον θηλασμό, αποκαλύπτει τι της λείπει περισσότερο από τότε που έγινε μητέρα και μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά της για τον μικρό Αρίωνα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου επιλέγει παιδικό σταθμό για τον γιο της Γιώργο και αναφέρεται στο άγχος της μετά τον γάμο για το πότε η ίδια θα ζούσε τη μητρότητα.

Στην κατηγορία «True Story», η Ασπασία μάς μιλάει για την περιπέτειά της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και για το πόσο η ασθένεια άλλαξε την καθημερινότητά της με το παιδί της.

Η μαμά του μικρού Φίλιππου μάς μιλάει για τον θηλασμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έπρεπε 10 μέρες μετά τη γέννα να τον αφήσει και να επιστρέψει στη δουλειά.

Τέλος, μαθαίνουμε πώς να εκπαιδεύσουμε το κατοικίδιό μας και πώς να κάνουμε κυκλική οικονομία με ρούχα και αντικείμενα που δεν κάνουν στο παιδί μας.

tags:


tags: