Στέλιος Κρητικός στο Μαμά-δες: "Η κόρη μου είναι έρωτας"

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μαμά-δες" και της Ζωής Κρονάκη όπου μίλησε για όλα τα σημαντικά ζητήματα  που αφορούν την οικογένεια, τη σχέση του με τα παιδιά αλλά και πως προέκυψαν στη ζωή του τα παραμύθια.

Η συνέντευξη ξεκινάει με την μεγαλύτερη παραδοχή και αλήθεια αφού δηλώνει ότι: "Πάντα μικρά θα είναι τα παιδιά μας" και έχει απόλυτο δίκιο. Το παιδί μεγαλώνει, εξελίσσεται, κάνει δική του οικογένεια αλλά για πάντα παραμένει το παιδάκι μας. "Ο μεγάλος είναι 20, ο δεύτερος είναι 17 και η μικρή είναι 4.5, τρία παιδιά είναι μια δύσκολη πίστα αλλά είναι και μεγάλη ευτυχία".

"27 χρόνων ήμουν όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ - Άγγελος, έχουμε μια εξαιρετική σχέση, κάνουμε πλάκα και νομίζω πως έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό τις αξίες που έχουν να κάνουν με τη σχέση πατέρα - γιου" είναι μερικά από τα λόγια του για τον μεγαλύτερο γιο του ενώ ταυτόχρονα η ομοιότητα στην εξωτερική τους εμφάνιση και στον τρόπο που θα εκφραστούν μέσα στο χώρο είναι συγκλονιστική.

"Και τα τρία μου παιδιά τα ήθελα. Τη στιγμή που τα ήθελα ήρθαν στη ζωή μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η οικογένεια, πάντα μου άρεσαν τα παιδιά" μοιράζεται μαζί μας ενώ παραδέχεται πως προέρχεται και ο ίδιος από μια μεγάλη οικογένεια. Η φράση του πάντως αυτή είναι τόσο ειλικρινής όσο και αληθινή αφού είναι υπέροχο στην κοινωνία του σήμερα που σε πιέζουν για τα πάντα να παραδέχεσαι πως γονιός έγινες γιατί εσύ και μόνο εσύ με τον άνθρωπο σου το θέλατε και το επιλέξατε.

"Πάντα κρίνω από το αποτέλεσμα και η επιτυχία είναι ότι μοιραζόμαστε στιγμές και όμορφες στιγμές και με την πρώην σύζυγο μου και με την νυν και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ότι κάτι πολύ καλό έχει συμβεί" και δεν θα μπορούσαμε να τον αμφισβητήσουμε αφού το σημαντικό μετά από ένα διαζύγιο όταν εμπλέκονται και παιδιά είναι να κρατούνται οι ισορροπίες και να συμβαίνει το καλύτερο δυνατό για εκείνα. Να μην αισθάνεται στιγμή το ένα παραγκωνισμένο από το άλλο και να ξέρουν όλα πως η αγάπη πολλαπλασιάζεται και δεν διαιρείται.

"Η κόρη μου είναι έρωτας" λέει και λάμπουν τα μάτια του, θα ήταν τέλειο να ισχυριστούμε πως διαφέρει αλλά αν κρίνουμε με βάση τους μπαμπάδες που έχουν περάσει από τη στήλη "Μπαμπά μίλα" της εκπομπής δεν αποτελεί καμία εξαίρεση, όλοι τρελαίνονται με τις κόρες τους.

"Πάντα ζήλευα τα παραμύθια και πάντα διάβαζα στα παιδιά μου. Γύρισα πίσω από το Survivor με δέκα παραμύθια γιατί είχα χρόνο να σκεφτώ και αφέθηκα τόσο πολύ στη φαντασία μου που ταξίδευα" παραδέχεται και καταλαβαίνουμε πως οι άνθρωποι που κουβαλούν την ανάγκη της γραφής μπορεί να πάρει χρόνο αλλά θα διεκδικήσει φωνή στη ζωή τους κάποια στιγμή.

Με αυτή λοιπόν την αισιοδοξία και την ενέργεια βρέθηκε στο στούντιο και ο Μιχαήλ - Άγγελος ώστε να παίξουν και να περάσουν μαζί αυτή τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να έχουμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε όλα τα προηγούμενα που ειπώθηκαν. Για να δεις οπότε τη χημεία στη σχέση τους καθώς και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για όλα δεν έχεις παρά να πατήσεις το παραπάνω βίντεο.