Σάββας Πούμπουρας στο "Μαμά-δες": "Κανένας πατέρας δεν είναι έτοιμος πριν γίνει πατέρας" (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ζωή Κρονάκη συνάντησε στην ενότητα "Μπαμπά Μίλα" της εκπομπής "Μαμά-δες" το ραδιοφωνικό της δίδυμο, Σάββα Πούμπουρα και μίλησαν για τα πάντα. Από την εποχή της συνεργασίας τους μέχρι πως έφτασε ο ίδιος να γίνει μπαμπάς, για τη σύζυγο του και την αντίληψη του σχετικά με τη ζωή και την οικογένεια.

από τη Βέρα Πάρδου


"Κανένας πατέρας δεν είναι έτοιμος ποτέ να γίνει πατέρας και δεν έχει φανταστεί τον εαυτό του έτοιμο να γίνει πατέρας" ξεκινάει γελώντας με τη συγκεκριμένη συνειδητοποίηση τη συνέντευξη του και χωρίς να θέλουμε να είμαστε απόλυτοι τείνουμε να συμφωνήσουμε.

"Εγώ της είπα ότι είναι έγκυος. Της είπα πάμε, τέλεια θα είναι όλα." λέει για τη στάση του απέναντι στα νέα της εγκυμοσύνης και πόσο έτοιμος ήταν να ζήσει αυτή την εμπειρία. Ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, στην οποία το παιδάκι χάθηκε παραδέχεται ότι το σκεφτόταν πολύ με αποτέλεσμα να έχει ήδη δημιουργήσει στο κεφάλι του διάφορα πιθανά σενάρια εξέλιξης.

"Αποφεύγουμε τις εντάσεις. Αποφεύγαμε εντάσεις όσο η Αρετή ήταν έγκυος. Αν πέσει και χτυπήσει της δείχνουμε ότι δεν έγινε και τίποτα που χτύπησε" επισημαίνει για τον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων μπροστά στην μικρή τους και όπως δείχνει έχουν αποτέλεσμα. Αφού όπως παραδέχεται στη Ζωή Κρονάκη η μικρή είναι ήρεμη, χαρούμενη, τρώει και κοιμάται πολύ.

"Μας τη δείξανε οι νονοί της μικρής και είδαμε τα οφέλη. Είδαμε πόσο ξεκούραστο θα είναι και για μας" δηλώνει χαρακτηριστικά για τη μέθοδο "Μοντεσσόρι" που χρησιμοποιεί το ζευγάρι για τη διαπαιδαγώγηση της κόρης τους.

"Την φαντάζομαι τυπάρα και άνετη. Να μην μας έχει ανάγκη, να χτίζει τη ζωή της μόνη της" λέει στο τέλος αποκαλύπτοντας πως φαντάζεται το μέλλον για την κόρη του και διαθέτει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Για να διαπιστώσεις και εσύ τα λεγόμενα μου δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή "Μαμά-δες".