"Πάμε παιδική χαρά.. Μάζεψε όμως πρώτα τα παιχνίδια σου.."

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η βροχή σταμάτησε, ο ήλιος στέγνωσε το χώμα, ο καιρός ζέστανε και νομίζεις ότι είναι καλή μέρα για μια βόλτα στην παιδική χαρά με το πιτσιρίκι σου.

ΜΑΜΑ: Πάμε βόλτα στην παιδική χαρά!!! ….  πρώτα όμως πρέπει να μαζέψεις τα παιχνίδια σου.


Διαβάστε πως αντιδρούν τα παιδιά σας ανάλογα με το ζώδιο τους σε αυτήν τη δελεαστική σας πρόταση. Από την Έλλη Ντράκοβιτς

Κριαράκι: Έχει ήδη βγει από το σπίτι αλαλάζοντας «Ναι, πάμε τώρα».

Ταυράκι: Δεν κουνιέται, σε κοιτάζει με τα ματάκια του ορθάνοιχτα. Κατάλαβες, περνάει μια χαρά μέσα. Άκυρη η πρόταση.

Διδυμάκι: «Α! αυτή η παιδική χαρά έχει μία κίτρινη κούνια, μία μπλε και μία πράσινη. Η τσουλήθρα έχει 5 σκαλιά, αλλά στην άλλη παιδική χαρά που είναι πιο μακριά η τσουλήθρα έχει 6 σκαλιά» . Σ’ όλη τη διαδρομή δε βάζει γλώσσα μέσα. Δεν ξέρω πώς σ’ έψησε να βγείτε χωρίς να έχει μαζέψει τα παιχνίδια του, ούτε κι εσύ προφανώς.

Καρκινάκι αν έχει καλή διάθεση: Θα μαζέψει τα παιχνίδια, θα σε πιάσει από το χέρι και φύγατε.
Καρκινάκι αν δεν έχει καλή διάθεση: Θα γκρινιάξει τόσο πολύ που στο τέλος θα έχεις χάσεις κάθε διάθεση για βόλτα.

Λιονταράκι: Θα φωνάξει τη γάτα ή το σκύλο να του μαζέψουν τα παιχνίδια ενώ θα ψάχνει στη ντουλάπα το πιο φαντεζί μπουφάν του.

Παρθενάκι: Θα τακτοποιήσει τόσο άψογα τα παιχνίδια του και θα είναι τόσο ευτυχισμένο μέσα σ’ αυτό το τέλειο δωμάτιο που θα ξεχάσει τη βόλτα.

Ζυγάκι: Θα τα μαζέψει γρήγορα, γιατί δεν θέλει να σε κακοκαρδίσει και θα ζητήσει να πάρετε μαζί σας και το φίλο/η του. Μπορεί να καθυστερήσει στην επιλογή των ρούχων, πρέπει οπωσδήποτε τα χρώματα να ταιριάζουν μεταξύ τους, το στυλ τους επίσης.

Σκορπάκι: Είναι τόσο απορροφημένο σ’ αυτό που κάνει που δεν έχει ακούσει τίποτα από την πρότασή σου.

Τοξοτάκι: Θα χοροπηδήσει από χαρά, θα σπρώξει τα παιχνίδια κάτω από κρεβάτι και είναι έτοιμο για δράση.

Αιγοκεράκι: Θα σε κοιτάξει με τα σοβαρά του ματάκια και επειδή το είπες εσύ που σ΄ εμπιστεύεται θα μαζέψει το παιχνίδι με το οποίο έπαιζε και θα φύγετε.

Υδροχοάκι: Θ’ αφήσει τη σπαζοκεφαλιά που έλυνε, μόνο αν το διαβεβαιώσεις ότι θα είναι στο πάρκο όλοι οι φίλοι του.

Ψαράκι: Θ’ αφήσει τα κραγιόνια στο «σχεδιαστήριό» του, θα σκεπάσει τα λούτρινα ζωάκια με το πάπλωμά του και θα πάρει μαζί του το πιο αγαπημένο αφού παρηγορήσει τα υπόλοιπα με την υπόσχεση ότι θα τα πάρει μαζί του την επόμενη φορά.