Παιδικό πάρτυ: Οι πέντε τύποι μαμάδων που θα συναντήσεις - Εσύ ποιος τύπος είσαι;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα παιδικά πάρτυ είναι ανεπανάληπτα! Όχι μόνο για το παιδί που τα περιμένει πως και πως για να διασκεδάσει, αλλά και για τη μαμά, που το συνοδεύει. (Γιατί συνήθως η μαμά αναλαμβάνει τα πάρτυ κι επιστρατεύει όλο το κουράγιο της, για αυτό το ρόλο). Όλες έχουμε ιστορίες να διηγηθούμε μετά από κάποιο παιδικό πάρτυ. Όχι τόσο για όσα συνέβησαν ανάμεσα στα μικρά, αλλά για τις μαμάδες που συναντήσαμε.

Η Έλενα Χαραλαμπούδη αποφάσισε να κάνει ένα παιδικό πάρτυ για τη μικρή της Φαίδρα. Φυσικά προσκάλεσε όλους τους φίλους της από τον παιδικό σταθμό και την παιδική χαρά, τους οποίους συνόδευσαν οι μαμάδες τους. Και είναι κάποιοι ιδιαίτεροι τύποι αυτές οι μαμάδες. Η παρεμβατική, η πελούσια, η εναλλακτική, η "έμπειρη"  και η μαμά Έλενα Χαραλαμπούδη. Συστήνονται μεταξύ τους και συζητούν θέματα που απασχολούν τις ίδιες και τα παιδιά τους ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία τους. Φυσικά τις απασχολούν και θέματα που προκύπτουν στα πάρτυ, όπως το φαγητό, τα τραγούδια, τους τσακωμούς των παιδιών και άλλα!


Η Έλενα Χαραλαμπούδη ξεδιπλώνει όλο το υποκριτικό της ταλέντο και διακωμωδεί την κατάσταση.

Δείτε στο 5 Minute Mum ένα χιουμοριστικό βίντεο με τους 5 πιο τρανταχτούς τύπους μαμάδων που συναντάς σε ένα παιδικό πάρτυ. Από την "πελούσια", μέχρι την εναλλακτική και την παρεμβατική!

Εσύ με ποιον τύπο μαμάς ταυτίζεσαι; Τι τύπος είσαι;